Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 7 egyértelmű jele, hogy a párod hazudik!

7 egyértelmű jele, hogy a párod hazudik!

Vannak olyan emberek, akik imádnak néha egy kicsit füllenteni, de olyanok is akadnak, akik lételemük az, hogy letagadják, átírják, elferdítsék, meghazudtolják a történteket.

Honnan tudhatod, hogy nem csak paranoiás vagy, hanem tényleg hazudós a párod?

Ezek a jelek egyértelműen arra utalnak, hogy hazudik a párod.

1.Kijelentésének nincs semmi értelme

Mielőtt elkezdenél kötekedni, jó, ha meggyőződsz róla, hogy nem mond igazat a párod. Próbáld megjegyezni a részleteket, és, ha pár perc múlva már teljesen mást állít, majd, mikor felhívod rá a figyelmét belegabalyodik a történetbe, jó, ha tudod, hogy nem mindig mond igazat.

2.Mindig úgy viselkedik, mintha bűnös lenne

Zavarba jön, rejteget valamit, ha rákérdezel egy dologra, másra tereli a szót. Ezek azok a jelek, hogy valami nem tiszta a dologban. A hazudós ember soha nem tud nyugodt lenni, mindig titkol valamit.

3.Beszéd közben kerüli a szemkontaktust

Ez egy nagyon egyértelmű jel. Aki hazudik, az nem tud a szemedbe nézni, állandóan kerüli a szemkontaktust. Nem hiába mondják, hogy a szem a lélek tükre.

4.Másoknak füllent

Gyakran kapod rajta, hogy másoknak mindig egy kicsit hazudik. Egy kicsit hozzátesz, vagy elvesz a történtekből, úgy csavarja a dolgokat, hogy ő jól jöjjön ki belőle. Ha másnak hazudik, akkor miért pont te lennél az, akinek igazat mond?

5. Egyet mond, és mást cselekszik

Azt mondja, hogy elmegy, hogy vegyen egy új farmert, visszajön üres kézzel, és nem is emlékszik, hogy miért ment el. Ha ez gyakran előfordul, akkor minden bizonnyal nem mond igazat.

6.Próbálja másra kenni a dolgokat

Állandóan úgy csavarja a szót, hogy más legyen a hibás, és ne ő. Nagyon kiborul, ha azt mered mondani, hogy ő lenne a hibás valamiért. Megsértődik, és napokig nem szól hozzád.

7.Az intuíciód azt mondja, hazudik

Néha nagyon jól működnek a megérzéseink, csak oda kell figyelni rájuk. Egyszerűen megérezzük, hogy a párunk nem mond igazat.

 

loading...