Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 6 lenyűgöző szépségápolási trükk, amiért minden nő odáig lesz!

6 lenyűgöző szépségápolási trükk, amiért minden nő odáig lesz!

Világszerte a nők nagyon sok pénzt költenek a szépségápolásra. A professzionális termékeket és szalonokat azonban néha mellőzhetjük, inkább alkalmazzunk házilag jól bevált, és sokkal olcsóbb módszereket!

Mutatunk 6 olyan trükköt, melyet minden nőnek ismernie kell!

1.Dúsabb hajkorona

Keverjünk el 3 rész tengeri sót, 2 rész samponnal, majd ezzel a keverékkel mossunk hajat. A tengeri só hatására sokkal élénkebb, és egészségesebb lesz a hajunk.

2.Hajszárítás fejjel lefelé

Ha fejjel lefelé szárítunk hajat, akkor sokkal dúsabb hatást érhetünk el, és megakadályozhatjuk, hogy a forró levegő károsítsa a hajtöveket.

3.Száraz sampon

Ha nincs időnk hajat mosni, de mégis szeretnék pillanatok alatt széppé varázsolni a zsírosodó hajunk, akkor használjunk gyors megoldásként egy kevés hintőport. Szórjuk be a hajtöveknél, masszírozzuk bele, hagyjuk egy kis időt állni, majd alaposan fésüljük ki.

4.Nejlonzacskó a hajra balzsamozáskor

Mossuk meg a hajunk, itassuk le róla a felesleges vizet, balzsamozzuk be a megszokott módon a hajunk. Húzzunk rá egy nejlonzacskót, és maradjunk így 30 percen keresztül. Ezután öblítsük le, és szárítsuk meg. Így sokkal szebb, és életteltelibb lesz a hajunk.

5.Szem alatti karikák ellen

Tartsuk a hűtőszekrényben a szemkrémet, és így lehűtve alkalmazzuk mindig. Ezzel a trükkel némileg javíthatunk a megjelenésünkön, a hideg krémmel szinte teljes mértékben eltüntethetjük a szem alatti karikákat.

6.Beszáradt szempillaspirál

A szempillaspirálnak is van egy bizonyos szavatossága, ezt érdemes figyelembe venni. Azonban, ha 3-4 hónapon belül már szárazzá, használhatatlanná válik, érdemes “oldószerként” egy kis szemcseppet, vagy pár csepp sós vizet juttatni a kefére, hogy új életre kelhessen.

tudasfaja.com

loading...