Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 6 jele annak, hogy a párod nem tisztel eléggé! Az 5. nagyon...

6 jele annak, hogy a párod nem tisztel eléggé! Az 5. nagyon fontos, figyelj rá!

A hosszú, és egészséges párkapcsolat titka az egymás iránti tiszteletben is rejlik. Ha egyik fél nem tiszteli a másikat, akkor könnyen vége érhet a kapcsolatnak.

 

Kezdetben, míg a szerelem vak, elhalványulnak a negatív tulajdonságok, de idővel egyre inkább kezdünk rájönni, hogy lehetséges, hogy a párunk mégsem tart eléggé tiszteletben.

Ez a 6 jel egyértelműen arra utal, hogy a partnered nem tisztel eléggé!

1. Már egy ideje együtt vagytok, de még mindenkinek azt mondja, hogy nem akar hosszútávú kapcsolatot

Miért vagy még mindig mellette, ha ő nyilvánvalóan nem akar kapcsolatot veled. Sokszor megy inkább a barátaival szórakozni, és neked nem is szól, vagy másoknak úgy mutat be, hogy az ismerőse vagy.

2.Csak flörtöl

Ha már egy jó ideje arra vársz, hogy elhívjon egy komolyabb randira, akkor jó, ha ráébredsz végre, hogy csak flörtöl, és játszik veled. Jobb nem futni az ilyen szekér után.


3.Soha nem volt szerelmes

Azok a nők, akik ilyet hallanak, hajlamosak arra, hogy elhiggyék, hogy most aztán megtörik a jég. Ha a partnered első percben nem mutatta ki az érzéseit, akkor minden bizonnyal a későbbiekben sem lesz hősszerelmes.

4.Nincs ideje találkozni

Minden másra van ideje, de arra nem tud időt szakítani, hogy veled találkozzon, akkor azt jelenti, hogy nem is akar találkozni veled. Fogd már fel, hogy nem kell futni az ilyen férfi után.


5.Nem megy sehova veled

Egy normális kapcsolatban a partnerek együtt járnak bevásárolni, szórakozni, kikapcsolódni. Ha sehova nem akar menni veled a partnered, akkor bizony itt az ideje, hogy átértékeld a kapcsolatotokat.

6.Te szervezed meg mindig a randikat

Ha mindig neked jut eszedbe, hogy jó lenne találkozni, ő soha nem kezdeményez randit, akkor azt jelenti, hogy nem tiszteli az érzéseidet, és valószínű neki nincsenek is irántad.

tudasfaja.com

loading...