Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 5 trükk göndör hajhoz, ami minden nő külsejét feldobja!

5 trükk göndör hajhoz, ami minden nő külsejét feldobja!

Hirdetés

A nők soha nincsenek megelégedve a hajukkal, míg a világ, világ, ez így is lesz. Ha valakinek göndör haja van, simát szeretne, és fordítva. De lássuk be azért egy egészséges, ápolt hajnál nincs szebb a világon.

A göndör haj épp úgy ápolásra szorul, mint a sima, éppen ezért foglalkozni kell vele. Néhány egyszerű praktikát mutatunk, mely segítségével sokkal ápoltabbak lehetnek a göndör, rakoncátlan hajtincsek.

Hirdetés

1.Széles fogú fésű

Sokan úgy gondolják, hogy a göndör hajú emberek nem is kell fésülködjenek. Ez így egyáltalán nem igaz. Akinek göndör haja van, szerezzen be szélesebb fogú fésűt, azzal sokkal könnyebben fog tudni fésülködni. Közvetlenül hajmosás után még a vizes hajra kell alkalmazni.

2.Hajszárító helyett

Ha nem akarjuk, hogy a hajszárító roncsolja a tincseket, a vizes hajat tekerjük egy vékony pamut törölközőbe, vagy pólóba, és hagyjuk, hogy magától száradjon meg. Ezzel a módszerrel megőrizhetjük a fürtök természetes göndörségét.

3.Háromszög alakú fej

A göndör hajú lányok rémálma a háromszög alakú fej. Ez akkor alakul ki, ha a hajat vállig érőre vágatjuk, és a fejtetőn egyenlőtlenül választjuk el, és ettől felpúposodik. A göndör hajat is mindig menedékesen kell vágni, keressünk fel egy jó szakembert annak érdekében, hogy megfelelően alakítsa ki a frizuránk.

4.Kondicionálás

Hetente egyszer alkalmazzunk a göndör hajra egy hidratáló, kondicionáló pakolást. Kenegessük be a fürtöket a hajtövektől a végekig alaposan kókuszolajjal, majd borítsuk be a fejünk fóliával, és maradjunk így egy fél órán keresztül.

5.”Ananász” haj

Ez egy furcsa nevű, de nagyon hasznos praktika. Hajoljunk előre, és a fejtetőn kössük meg a hajunk egy gumival. Ez a módszer azért nagyon hasznos, mivel így éjszaka nem gubancolódnak össze a fürtjeink, és reggel nem lesz problémánk a kifésüléssel.

Hirdetés
loading...