Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 5 egyértelmű jele annak, hogy párod veled szeretné leélni az életét!

5 egyértelmű jele annak, hogy párod veled szeretné leélni az életét!

A nők bizony hajlamosak állandóan azon agyalni, hogy biztosan már nem szereti a párjuk, és az is bekövetkezhet, hogy el fogja hagyni őket. Ez a para leginkább egy hosszú ideje tartó párkapcsolatban jön létre, de a 40 túli nők is hajlamosak az aggodalomra.

Az alábbi jelek arra utalnak, hogy a párod biztosan veled szeretné leélni az életét, nem kell aggódnod!

1.Mindig az első vagy az életében

Történjen bármi is, érted bárkivel képes harcba szállni, csak azért, hogy megvédjen, és bebizonyítsa, hogy szeret. Mindig elmondja, hogy mennyire fontos vagy neki, és számára te állsz az első helyen minden szempontból.

2.Megértő

Minden helyzetben megértő veled. Elfogadja azt is, ha más véleményen vagy, mint ő, és próbálja a helyedbe képzelni magát. Képes az áldozatvállalásra, és kompromisszumokat köt, csak azért, hogy neked jobb legyen.

3.Vele minden olyan természetes

Ha mellette vagy nem görcsölsz, könnyűvé válik az életed, nem nehezednek rád mázsás súlyok, nem terhel semmi. Minden természetes, és egyszerű, sokat nevettek, mindig ugyanarra vágytok. Ha valami probléma van, akkor nyíltan kimondjátok, és közösen próbáljátok megoldani.

4.Mindig egyre gondoltok

Már sokszor előfordult az, hogy kitaláljátok egymás gondolatait, befejezitek egymás mondatait. Sokszor gondoltok ugyanarra a dologra, erre mondják azt, hogy “nagyon egy húron pendülnek”. Nagyon megegyezik az értékrendetek.

5.Mindig a segítségedre van

Segít, hogy minden helyzetből a legjobbat tudd kihozni, támogat, és melletted áll, hogy el tudd érni az álmaidat. Bátor, erős, és figyelmes, igyekszik minden helyzetben védelmet nyújtani számodra.

tudasfaja.com

loading...