Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 5 csillagjegy, akik a legnehezebben heverik ki a szakítást! Az egész életüket...

5 csillagjegy, akik a legnehezebben heverik ki a szakítást! Az egész életüket megpecsételi!

A szakítás senki életében nem egy könnyű dolog, akár minket dobtak, akár mi léptünk ki egy nem jól működő párkapcsolatból.

 

Vannak, akiknek sikerül hamar túl lenniük a történteken és le tudják könnyedén zárni az életüknek azt a fejezetét, míg mások számára egy nagyon nehéz és megterhelő dolog ez, ami az egész további életükre kihatással van.

Lássunk most 5 olyan csillagjegyet, akik a legnehezebben heverik ki a szakítást!

Bika

Nagyon romantikus természetűek, ők ha elkötelezik magukat valaki mellett, azt egy életre gondolják. Éppen emiatt érinti őket rosszul egy szakítás. Néha évekig képesek szomorkodni emiatt és ha időközben meg is ismerkednek valaki mással, akkor sem tudnak részesévé válni egy új szerelemnek.Rák

A Rákok rettegnek az egyedülléttől, éppen emiatt szeretnek mindig tartozni valakihez. Számukra a szakítás szóba sem jöhet, mindig igyekszenek megoldani a problémát, ami a kapcsolatot veszélybe sodorja. Ha mégis szakításra kerül a sor, a saját maguk módján “gyászolják” a kapcsolatot, lelkileg teljesen a padlóra kerülnek emiatt.

Skorpió

Szenvedélyes csillagjegyek, akik bár nem félnek belemenni a vitákba, de mégis nehezen engedik el maguk mellől a választott személyt. A szakítás után is tartják a kapcsolatot az exxel, nehezen fogadják el azt, hogy mindennek véglegesen vége. Náluk a továbblépést az segíti leginkább, ha minden ilyen jellegű kapcsolatot megszakítanak a volt szerelemükkel, különben akár hónapokig ugyanabban a helyben toporzékolnak majd.


Bak

Mindig arra törekszenek, hogy egy kapcsolatból a lehető legtöbbet tudják kihozni. Ha valami nem halad a terveik szerint, akkor saját magukat okolják ezért és el is hiszik azt, hogy ők tehetnek a szakításról. Hónapokig rágódhatnak ezen, nagyon nehezen kezdenek csak új kapcsolatot.

Halak

A Halaknak néha évek kellenek ahhoz, hogy lezárják a szívükben és a lelkükben a dolgot. Nagyon mélyen és őszintén képesek szeretni, bármit képesek megtenni a békülésért. A legfontosabb, amit a Halaknak ezzel kapcsolatban meg kell tanulnia, hogy nem mindenkinek kell odaadniuk a szeretetüket.

tudasfaja.com

loading...