Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 3 csillagjegy, akiknek csak a házasság után bújik elő az igazi énjük!

3 csillagjegy, akiknek csak a házasság után bújik elő az igazi énjük!

Az asztrológusok szerint bizonyos csillagjegyek hajlamosabbak arra, hogy megváltozzanak a házasság után. Lehet, hogy már nem is az az ember lesz melletted, akinek kimondtad a boldogító igent?

 

 

Ezek a csillagjegyek változnak meg nagyon házasság után!

Ikrek

Bár kezdetben nagyon örül annak, hogy végre házas lett, mégis nagyon megviseli az elkötelezettség tudata. Nincs hozzászokva ahhoz, hogy nem élheti a saját, szabad, korlátok nélküli életét.

Számára nagyon fontos a szabadság, és, ha valaki korlátokat állít fel neki, akkor egyből börtönbe érzi magát, és menekülni akar. Kell egy kis szabad időt, és teret engedni az Ikrek csillagjegyű személynek.

Oroszlán

A kapcsolat kezdetén igen békés volt, de a házasság után nagyon sok mindenben meg fog változni. Próbálja bebizonyítani, hogy ő az uralkodó, és mindent úgy kell tenni, ahogy ő szeretné.

Kiharcolja magának, hogy mindig az övé legyen az utolsó szó. Ha el szeretnéd kerülni a vitákat, akkor meg kell szokd, hogy alkalmazkodnod kell az Oroszlán kívánságaihoz.

Mérleg
A házasság az elején maga a Kánaán, nagyon sok felejthetetlen pillanatot fogtok eltölteni együtt. Idővel azonban észre fogod venni, hogy kezd tekintgetni más nők után, bókolgat, és máson jár a gondolata.

Sőt, ami a legzavaróbb, hogy összehasonlít másokkal, és kritizál. Ahhoz, hogy megmaradjon a kapcsolatotok, fenn kell tartanod az érdeklődését.

tudasfaja.com

loading...