Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 20 zseniális trükk a tökéletes manikűrért, ha te is otthon csinálod! (videó)

20 zseniális trükk a tökéletes manikűrért, ha te is otthon csinálod! (videó)

Hirdetés

Ha ápolt, és szép körmökről álmodozol, nem kell mást tenned, mint kipróbáld, majd rendszeresen alkalmazd az alábbi videóban látható trükköket. Nem kell méregdrága termékeket megvásárolj ahhoz, hogy szép körmeid legyenek, a megoldás legtöbbször ott lapul a kamrapolcon.

Nem muszáj körömlakk-lemosóval roncsolnod a körmeid, létezik egy sokkal természetesebb megoldás, mégpedig a fehér borecet.

Hirdetés

Egy szemhéjszivacs segítségével könnyen, és egyenletesen fel tudod vinni a csillámréteget a kifestett körmödre.

Fogj egy kisebb befőttesüveget, tegyél bele egy darab mosogatószivacsot feltekerve, majd töltsd fel körömlakk-lemosóval. Ha el akarod távolítani a körmödről a régi lakkot, csupán annyit kell tenned, hogy beledugod az ujjad a szivacsba, és erőteljesen mozgatod.

Érdekes manikűrt készíthetsz, ha kivágsz egy darabot a hálós fürdőszivacsodból, majd kifeszíted a már sötétre alapozott körmödre.

Márts egy szivacsdarabkát egy világosabb lakkba, és pamacsold be vele a körmöd. Majd pár másodperc múlva egy mozdulattal vedd le a hálót.

Citromlé és szódabikarbóna keverékéből készíts egy pépes masszát, majd márts bele egy régi fogkefét, és ezzel dörzsöld át a körmeid, és a köröm körüli bőrrészt. Ez a bőrradírozás megtisztítja, és felfrissíti a felületet.

Az alábbi videóban még számos szuper trükköt láthatsz, próbáld ki őket, hogy szebb, és ápoltabb körmeid legyenek. Egy pár trükköt a barátnőidnek is elárulhatsz.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...