Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 13 jele annak, hogy szeretni fogjátok egymást, bármi is történjen! A 9....

13 jele annak, hogy szeretni fogjátok egymást, bármi is történjen! A 9. nagyon fontos!

Hirdetés

Ha valaki szerelmes, akkor feltétel nélkül elfogadja a másikat. Imádja a mozdulatát, gondolatát, illatát, hangját, és soha semmiben nem lát kivetnivalót. Ha szeretünk valakit nem ítélkezünk, nem kritizálunk, mert, ha észre is vesszük a másik rossz tulajdonságait, úgy fogadjuk el, amilyen.

1.Nem zavarja, hogy milyen a hajad

Minden nőnek néha vannak rosszabb napjai. Ilyenkor nincs időnk, vagy kedvünk a hajunkkal foglalkozni, egyszerűen nem érdekel. Ha a párod nem kötekedik, hogy milyen a hajad, akkor azt jelenti, hogy nem a hajad miatt szeret, hanem más belső tulajdonságaid érdeklik inkább.

Hirdetés

2.Gyönyörűnek lát smink nélkül

Bőrhibáinkat próbáljuk elrejteni a smink mögé. Sokan nem hajlandóak smink nélkül kilépni az utcára, hiszen csak így érzik teljesnek magukat. Ha a párod szépnek lát smink nélkül is, akkor azt jelenti, hogy mindenképpen imád.

3.Az életkor csak egy szám

Nem érdekli, hogy hány éves vagy, a lényeg, hogy boldognak és kiegyensúlyozottnak lásson. Egy ragyogó szempár többe tér, mint egy megkeseredett huszonéves arc.

4.Nem számít a súlyod

Sok nő tölt időt azzal, hogy konditeremben kínozza magát még akkor is, ha már csontsovány. Hidd el, az igazi férfi a tökéletes nőt fogja látni benned akkor is, ha egy kis plusz kiló van rajtad.

5.Támogató

Bármilyen esetben ott áll melletted, és támogat a terveid megvalósításában. Csak annyit kell mondjon, hogy sikerülni fog, és máris szebb színben látod a világot.

6.Felvidít, ha rosszkedvű vagy

Nincs olyan ember a világon, akinek állandóan jó kedve lenne. Partnered megért, és gondoskodik róla, hogy legyen a kedved.

7. Nem irányít

Megadja a szabadságot, és nem ellenőriz állandóan. Melletted van, de hagy szabadon szárnyalni.

8. Én-idő

Mindenkinek szüksége van néha egy kis én-időre, amikor önmagával van, pihen, töltekezik. És ezt a partnered pontosan megérti, és tudja, ez az idő fontos számodra.

9.Nem akar megváltoztatni

Úgy szeret pontosan amilyen vagy. A legfontosabb számára, hogy boldog légy, jól érezd magad a bőrödben, és nem akar megváltoztatni.

10. Elfogadja, ha feszült vagy

Ha ideges vagy, vagy hirtelen boldogság áraszt el, tudja, hogy rád ilyen hatással vannak az élet dolgai, ennyire átérzed a történéseket.

11.Megbocsát

Ha szeretsz valakit, akkor adsz neki egy második esélyt, nem számít, ha hibázik, hiszen mindannyian követünk el hibákat.

12.Ad még egy esélyt

Ha ad még egy esélyt számodra, akkor tudhatod, hogy valóban törődik veled, és szeret. Nagyon fontos vagy számára.

13.Segít, hogy elfelejtsd a múltbeli negatív történéseket

Sokan szenvednek azért, mert nem tudnak elszakadni egyes negatív eseményektől. Imádott párod viszont melletted áll, támogat, és segít abban, hogy megszabadulj a negatív eseményektől.

Hirdetés