Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG 10 öltözködési baki. Ezeket ne kövesd el soha, ha jól akarsz kinézni!

10 öltözködési baki. Ezeket ne kövesd el soha, ha jól akarsz kinézni!

Mindig öltözzünk testalkatunknak megfelelően. Ne az lebegjen, hogy ez vagy az a ruhadarab milyen jól mutat a barátnőnkön. Lehet, hogy rajtunk teljesen előnytelen lesz. Néhány trükköt be kell tartanunk ahhoz, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból mindig.

 

1.Balerinacipő

 

Egy kényelmes, és sokoldalú viselet, de az irodában nem a legelőnyösebb. Egyáltalán nem elegáns, és, nem minden dresscode-bat tud beilleszkedni. A vastagabb bokájú hölgyek pedig jobb ha elfelejtik, hiszen teljességgel előnytelen. Helyette inkább egy alacsony sarkú cipő ajánlott.

2.Hosszú póló farmerrel

 

Nagyon megnyújtja a testet, a rövidnadrággal pedig teljességgel előnytelen kontrasztot képez. Jobb, ha rövidebb pólót választunk a farmerhez.

3.Nagy táskák

 

Univerzálisnak gondoljuk őket, és azt hisszük, hogy minden alkalomra megfelelőek. Hétközben praktikus lehet, hiszen még az is lehet, hogy bevásárolunk hazafele. De, ha bulizni, vagy étterembe megyünk, válasszunk egy kisebb táskát.

4.Bokacsizma rövid szoknyával

 

A rövid szárú csizma rövidíti a lábat, és ezzel még csak ráteszünk, ha miniszoknyát húzunk fel. Ez a viselet csak a vékony, hosszú lábú nőknek ajánlott.

5.Bő ruhák

 

Ha mindig bő ruhaneműkben jársz nem csak az alakodat rejted el, de azt a hatást is keltheted, hogy túlsúlyos vagy. Próbálj kiegyensúlyozottabban öltözködni. Esetleg felül vegyél valami bővebbet, alul pedig testhezállóbat. Vagy fordítva, attól függően, hogy melyik testrészedet akarod inkább takargatni.

6.Harisnya rövidnadrággal

 

A rövidnadrág egy nyári ruhadarab, nem tesz túl jót neki, ha harisnyával kombináljuk.

7.Paradicsom formájú szoknyák

 

Csak akkor mutatnak jól, ha egy nagyon rövid pólóval vesszük fel, különben nem érvényesül a különleges formájuk.

8.Megfelelő méretű cipő

 

Ha vásárolni megyünk, ne felejtsük el, hogy egy kicsit nagyobb cipőt kell vennünk. A nap folyamán ugyanis, főleg nyáron még duzzadhat a lábunk.

9. Magas nyakú

 

Rövidíti a nyakat, a legjobb, ha egy nagyobb kivágású blúzt veszünk fel, és sálat rakunk hozzá, ha fázik a nyakunk.

10. Farmer

 

A farmer idővel alakul, hozzáidomul a gazdájához, kellemesebb lesz a viselése. Legyünk türelmesek, egy-két mosás után már sokkal kényelmesebb lesz.

loading...