Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 1 hétig nem sminkelte magát ez a lány. Hihetetlen dolgot tapasztalt, amit...

1 hétig nem sminkelte magát ez a lány. Hihetetlen dolgot tapasztalt, amit minden nőnek tudnia kell!

Egy fiatal lány úgy döntött egy héten keresztül nem használ sminket, hogy meglássa, milyen változásokon megy keresztül a bőre. Az eredmény egészen meglepő volt!

Kezdetben nagyon nehéznek bizonyult a feladat, de végül úgy gondolta, hogy nagyon megérte, és igazán elégedett volt.

Sok nő egyetlen lépést sem tenni smink nélkül, reggel, amint felébredt az az első dolga, hogy feldob magára egy kis alapozót, és korrektort legalább.

Sőt, olyan is van, aki a férje előtt sem szívesen mutatkozik smink nélkül. Ha belebújtunk a sminkbe, úgy tűnik, hogy sokkal szebb, és hibátlan lett az arcbőrünk, azonban azzal nem számolunk, hogy hosszútávon több rosszat teszünk vele, mint jót.

Brooke Shunaton párja tanácsára próbálta ki az egy hét sminkmentes időszakot.

Első nap nagyon rosszul érezte magát, elmondása szerint ahhoz volt hasonlatos, mintha meztelenül kellett volna bemenjen a munkahelyére.

A negyedik napon a 24 éves lányról azt gondolta egy idegen férfi, hogy 18 éves, és ez a dolog rendkívül sokat emelt az önbizalmán. A belső kisugárzásával párhuzamosan szépsége is sokkal ragyogóbb lett, kitisztul a bőre, összehúzódtak a pórusai, és a bőrhibái is megszűntek.

Megszokta, hogy smink nélkül jár, és mivel nagyon jól érezte magát az új bőrében, úgy döntött, hogy amennyire csak teheti hanyagolja a káros festékanyagokat.

Te bevállalnál egy hetet smink nélkül?

loading...