Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Visszatért a 70-es évek kedvenc szoknyadivatja! Ettől mindenkinek leesik az álla!

Visszatért a 70-es évek kedvenc szoknyadivatja! Ettől mindenkinek leesik az álla!

A 70-es évek nagy kedvence, a pörgős szoknya újra hódit, hiszen már az Emmy-gálán is ebben vonultak fel a sztárok. Ugye nem akarsz lemaradni az idei divatról?

A pörgős szoknya igazán menő volt annakidején, nagyon szépen kihangsúlyozta a nőies vonalakat, és egy igen kényelmes viselet volt. Nagy előnye, hogy számtalan anyagból elkészíthető, lehet egyszínű, csíkos, pöttyös, virágos stb.

Ha egy ujjatlan felsővel veszed fel, vagy egy vékony toppal, akkor nagyon kiemeli az alakod, és nőiessé varázsol. Mivel az idei ősz divatszíne a világoskék, ezért a legjobb, ha egy világoskék pörgős szoknyát választasz.

Bár egy kicsit hűvösek már a reggelek, de még nem kell lemondanod a szoknyáról, húzz alá egy vastag, színes pamutharisnyát, és élvezd, hogy ízig-vérig nő lehetsz.

Ha kissé csibészesre vennéd a dolgot, akkor olyan szoknyát válassz, aminek zsebe is van, vegyél hozzá egy harsány pólót, egy sportcipőt, és egy kötött kardigánt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Outfit for #robandcharlotteswedding2015 skirt by @hm clutch @zara shoes @missguided 🌹🌸🌷🌺💐 #bellskirt #floral #wedding #highfieldpark

CHLOÉ WATSON (@itsmechloew) által megosztott bejegyzés,

Még mondja valaki, hogy depressziós ez az évszak! Használd ki a színek, és a textilek nyújtotta lehetőségeket, így nem csak a tested, de a lelked is kényeztetheted.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Merry Christmas Eve lovelies. ❤️

Fashion for the skirt girls. ✨ (@apostolichic) által megosztott bejegyzés,

Ha ezüst vagy arany színű szoknyát választasz, akkor egy különlegesebb buliban is mindenkit el tudsz varázsolni vele.

tudasfaja.com

loading...