Kezdőlap AKTUÁLIS Újra férjhez ment Vajna Tímea – Nem hiszel majd a szemednek ki...

Újra férjhez ment Vajna Tímea – Nem hiszel majd a szemednek ki a férje

Hirdetés

A híres magyar modell, Vajna Tímea, az elmúlt időszakban számos megpróbáltatáson ment keresztül, de az öröm és a fájdalom egyaránt megtalálta az életében.

 

Hirdetés

Friss közösségi média bejegyzéséből kiderült, hogy a nehéz év után újra férjhez ment, és az életét megtöltik váratlan események, boldogság, és az elviselhetetlen fájdalom is.

Fájdalom és boldogság

Vajna Tímea a 2022-es évben súlyos veszteséget kellett átéljen. Mintegy három hónapos terhessége során elveszítette kisfiát, aki már a negyedik angyalként érkezett az életébe. Ezen tragédia ellenére, az élet meglepetéseivel sem volt kegyes, ugyanis Tímea és szerelme, Ráthonyi Zoltán, úgy döntöttek, hogy hivatalosan is összekötik életüket.

Új kép és név

A magyar modell az Instagram-oldalán már Palácsik-Ráthonyi Tímea néven szerepel, jelezve az új kezdetet és az örömteli eseményeket az életében. A friss bejegyzésében Vajna Tímea megosztotta követőivel, hogy az elmúlt év nemcsak fájdalmat, hanem váratlan boldogságot is hozott számára.

Mr. és Mrs. R

A boldogság és a fájdalom együttes jelenléte mellett Tímea megosztotta, hogy terveik között szerepel egy grandiózus esküvő Montecitóban. Ezzel a lépéssel a modell reményét fejezte ki, hogy az új év mindenki számára boldog és áldásos lesz.Az elhivatott anyukák felé is szavai voltak, akik a veszteség fájdalmát hordozzák szívükben. Vajna Tímea erős üzenetet küldött nekik, támogatást és szeretetet nyújtva azoknak, akik számára csak ők értik meg igazán, milyen ez a fájdalom. A modell arra buzdítja a bátor mamákat, hogy ne hagyják abba, és küld nekik szeretethullámokat.

Közös egység és tisztelet

Az angol nyelvű folytatásában Tímea hangsúlyozza az egységet és a közös tiszteletet. Azoknak a kis fényeknek állít emléket, amelyek bár rövid időre világították meg az életüket, de örökké ragyognak a szívükben. A közösség erejét és szeretetét hozza előtérbe, kifejezve, hogy a bátor anyák mindig támogatva vannak, szeretve és tisztelve.

A modell megerősítette, hogy az elhunyt kis angyalok emléke mindig velük él, és bízik benne, hogy az új év mindenkinek boldogságot és áldást hoz. Vajna Tímea példája erőt ad mindazoknak, akik hasonlóan nehéz időszakokon mennek keresztül, és bátorságot ösztönöz arra, hogy az élet folytatódjon, akármi is történjen.


„Mr es Mrs R. 🤍 2023 tele volt váratlan meglepetéssel, megpróbáltatásokkal, örömmel, boldogsággal és mérhetetlen fájdalommal is, ahogy 2022 is.. Kisfiunkat a szülinapom után sajnos elveszítettem, csaknem 3 hónaposan (a hasam a progeszteron injekció miatt volt olyan nagy). Ő volt a 4. Angyalka, és beleéltük magunkat, hogy végre sikerült. A nagy esküvő Montecitóban lesz, ha… Úgy érzem, feladtam, nem bírom tovább… de mégsem tehetem, és szeretnék erőt adni azoknak a bátor szívű mamáknak, akik a veszteség súlyát cipelik, hiszen csak ők tudhatják igazán, mennyire fáj ez. Szeretethullámot küldök azoknak, akik szívükben hordozzák a mennyország egy darabját, és bízom benne, hogy 2024 mindenkinek meghozza a boldogságot és áldást” – írta Vajna Tímea
„Egységben állunk, szent teret biztosítunk neked és a túl korán elment babáknak. A bátor mamáknak, akiknek a szíve a veszteség súlyát hordozza: látunk téged. Szeretve vagy. Együtt tiszteljük azokat a kis fényeket, amelyek bár röviden villantak fel, de örökké megvilágították a szívünket. Szeretethullámokat küldök azoknak, akik szívükben hordozzák a mennyország egy darabját”. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Timea Palacsik Rathonyi (@timeavajna) által megosztott bejegyzés

Hirdetés