Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Tudományos kutatások alapján bizonyították, hogy bizonyos emberek képesek elrabolni a pozitív energiánkat!

Tudományos kutatások alapján bizonyították, hogy bizonyos emberek képesek elrabolni a pozitív energiánkat!

Hirdetés

A Bielfeld Egyetem kutatói bebizonyították, hogy egyes növények képesek arra, hogy elrabolják a körülöttük levő más növények energiáit. Ez az állítás minden bizonnyal az emberekre is igaz-állították a tudósok!

A növényeknek, és embereknek is szükségük van olyan energiaforrásra, mely növeli az életerőt, és a vitalitást. Nem csak táplálékra, és vízre van szükségünk a megfelelő fejlődéshez, és a boldog élethez, hanem pozitív energiákra is. Biztosan mindenki érezte úgy magát már egy bizonyos ember társaságában, mintha az illető elszívta volna az energiáját.

Hirdetés

Ilyenkor erőtlenné, kedvetlenné, gyengévé, vagy éppen indulatossá, reménytelenné válunk egyik pillanatról a másikra. Ha mindig egy bizonyos személy jelenlétében érezzük így magunk, akkor tudnunk kell, hogy az illető egy energiavámpír. A kevés energiával rendelkező emberek, mások energiáit szívják el, és azzal töltekeznek. Ha egy optimista kiegyensúlyozott ember egy energiavámpírral találkozik, percek alatt ő is panaszkodóssá, hitetlenné, pesszimistává, és gyengévé válik. Az un. energiavámpír pedig szemmel láthatóan, szép lassan kezd feltöltődni, megnyugodni.

Az alábbiakban 5 olyan módszert mutatunk, mely segítségével megakadályozhatjuk, hogy az energiavámpír lecsapolja az energiánkat.

1. Álljunk egyenesen, és nézzük a földet

Ha egyenesen, és határozottan állunk, közben pedig a talajt nézzük, akkor nem engedjük, hogy a negatív energiák átvegyék fölöttünk a hatalmat. Ezzel a módszerrel, leföldeljük őket, nem hagyjuk, hogy elborítsanak.

2.Ne álljunk ellen!

Ha arra pazaroljuk az energiánkat, hogy ellenállást fejtsünk ki, akkor elgyengülünk, és hatalmukba kerítenek a negatív energiák. Inkább képzeljük el, hogy a testünk teljesen tiszta, és átlátszó, az ártó gondolatok, mondatok, és energiák pedig csak úgy átmennek rajtunk.

3.Koncentráljuk az auránkra

Mindenkit egy un. védőburok, vagyis egy aura vesz körbe. Koncentráljuk ennek a külső határaira, ami kb. egy méter lehet, ezzel távoltartjuk az energiavámpírokat, nem fognak tudni közelebb jönni.

4.Tisztítsuk meg az energiánkat!

Képzeljük el, hogy egy aranybúra vesz körbe minket, mely nem hagyja, hogy áthatoljanak a negatív energiák. Az arany az egyik legmagasabb rezgésszintű védelmet képes nyújtani.

5.Rendezzük vissza az energiáink!

Képzeljük el a fejünk fölé egy nagy aranylabdát, melyből sugárszerűen ömlik ránk a pozitív energia.

 

Hirdetés