Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK 6 dolog, amiért a decemberi születésűek igazán kivételesek

6 dolog, amiért a decemberi születésűek igazán kivételesek

A születési hónapod sokkal nagyobb befolyással bír az életedre, mint gondolnád. Amellett, hogy a nyári melegben vagy a téli hidegben a kandalló mellett ünnepeled-e a szülinapodat, egyéb módon is hatással van rád.

 

 

Ha decemberi születésű vagy már adhatsz is egy pacsit a szüleidnek, ugyanis statisztikailag ebben a hónapban születnek a legkevesebben a világon. Persze emellett más előnyöket is fel tudunk sorolni. Olvass tovább!

1# Reggelek és korai fekvések

Olasz és spanyol egyetemeken folytatott kutatások szerint azok, akik decemberben születtek, sokkal inkább reggeli típusok és képesek korán kelni, ezzel együtt korábban is fekszenek. Nos, ez talán nem ad sok büszkeségre okot, viszont az ilyen emberek sokkal éberebbek és produktívabbak a nap folyamán.

2#Nagyobb valószínűséggel lesznek fogorvosok

A The Guradian folyóirat szerint egy Nagy-Britanniában folytatott kutatás azt mutatta, hogy a decemberben született személyekből lesznek legnagyobb valószínűséggel fogorvosok. Azért nem egy rossz szakma, ha jobban belegondolunk.

3# Hajlamosabbak balkezessé válni

A Bécsi Egyetem kutatása szerint a decemberi születésű fiúk hajlamosabbak a balkezességre, mint más hónapban született társaik. Egy tanulmány, amely 13.000 felnőttet vizsgált, felfedezte, hogy a férfiak 8,8%-a, a nők 7,5%-a volt balkezes

4# Népszerű csillagjegyek

Ha némileg érdekel az asztrológia, akkor tudod, hogy a decemberi születésűek vagy Nyilasok vagy Bakok. Szerencsére mindkét jegy erős személyiség. A Nyilasok kifejezetten extrovertált típusok, akik imádnak utazni, a Bakok pedig jellemzően elhivatott, határozott és segítőkész személyiségek.

5# Tovább élnek?
Ha a statisztikát tekintjük, akkor azoknak, akik decemberben születtek, sokkal nagyobb esélyük van a hosszabb életre. Ha szívesen élnél akár 100 évet is, akkor örülhetsz, ha decemberi vagy, mert egyáltalán nem kizárt, hogy összejön.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...