Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Top 6 gyakorlat, ami megszabadít a csípődre rakódott feleslegtől!

Top 6 gyakorlat, ami megszabadít a csípődre rakódott feleslegtől!

Hirdetés

A csípő az egyik olyan testrész, ami egy első benyomást vagy egy szép alakot megszépíthet vagy tönkre tehet. A formázása sem egyszerű feladat, ugyanis kicsivel nagyobb erő kifejtésére van szükségünk.

 

Hirdetés

Mivel 10-ből 6 ember csípőre hízik jobban, ezért mutatunk 6 olyan gyakorlatot, amit bárki könnyedén elvégezhet otthon, és már 1 hét után látható lehet az eredmény, ha rendszeresen végezzük a gyakorlatsort.

Sok sikert, és kellemes testedzést!

1. feladat

Kifelé néző lábfejekkel, merőleges szögig guggoljunk le, figyeljünk, hogy a hát egyenes maradjon, mert akkor megváltozik az edzés céliránya a testen. 30-szor ismételjük.

2. feladat

Az előzőhöz hasonlóan a guggolás marad, a lábfej viszont párhuzamos. Így álljunk fel, és ha fent vagyunk csavarjuk ki a törzsünket mindkét irányba, majd újból le…. és így tovább. 30-szor ismételjük.

3. feladat

Kitöréseket végezzünk előre, figyeljünk, hogy egyenes maradjon a hát, és hogy a térd érintse a földet. Ismételjük szintén 30-szor.

4. feladat

Egyenes vonalban feküdjünk, és lábemeléseket végezzünk 30, majd 60 fokos szögben 30-szor. Ezt végezzük el a másik lábon is, a fő, hogy égető érzést érezzünk mindkét oldalon.

5.feladat

Az előző lábemeléshez hasonló az alaphelyzet, amiben fekszünk. A különbség az, hogy mindkét lábat emeljük egyszerre, amiből 15-öt ismételjük, majd forduljunk a másik oldalra.

6. feladat

Maradunk a 4. és 5. feladat alaphelyzetében, egyik lábat felhúzzuk, a másikkal pedig emeléseket végzünk felfelé nyújtott lábbal, amiből 30-at csináljunk.

Szerző: Tudasfaja.com

Hirdetés