Kezdőlap EZOTÉRIA Szerinted melyik csapon folyik le a víz gyorsabban? Válaszodból kiderül mennyire vagy...

Szerinted melyik csapon folyik le a víz gyorsabban? Válaszodból kiderül mennyire vagy intelligens!

Egy kevés ráérzés, és egy kis logika szükséges ahhoz, hogy meg tudd állapítani, melyik csapon folyik le leghamarabb a víz.

Afred Binet francia fejlődéspszichológus az 1900-as évek elején állította össze az első IQ-tesztet. Az értelem, és egy bizonyos fokú alaptudás következtében kiderül, hogy ki, mennyire intelligens. Az átlag intelligenciaszint 100 pont körül van, az emberek 68%-a 85 és 115 pont közötti értéke van. Ha a tied ennél kisebb, akkor nem vagy túl intelligens, de, ha meghaladja a 130-at, akkor egy zseni vagy. Az alábbi rejtély megfejtéséhez, jó, ha használod az intelligenciádat.

Melyik szerinted a helyes válasz?

1.Lehet, hogy nem te vagy a legokosabb ember a világon, de, ha akarod, nagyon könnyen tudod fejleszteni az intelligenciádat.

Általában számos kreatív megoldás van a fejedben, de ezeket gyakran nem osztod meg másokkal, mert félsz a meg nem értettségtől. Cselekedj mindig a legjobb belátásod, és megérzésed szerint.

2.Nem vagy különösebben intelligens, de tudod, hogy hogyan kell kommunikálni az intelligens emberekkel. Mindig megérted a körülötted levő embereket.

Sokszor inkább kikerülöd az akadályokat, vagy mások nagyon jó, logikusnak tűnő ötleteit használod fel, úgy, mintha azok a sajátjaid lennének.

3.Határozott személyiség vagy, nagyon eredeti ötleteid, és gondolataid vannak. Mások sokra tartanak, és gyakran csodálnak a jó ötleteid miatt. Nagyon jó stratégiáid vannak, éppen ezért ajánlott kommunikáció, vagy hírszerzés területén dolgoznod.

4.Egy született zseni vagy. Csak a megfelelő emberek szükségesek ahhoz, hogy anyagilag is komoly sikereket érjél el. Ne vesztegesd a tehetséged, érdemes olyan dolgokban kezdened, melyeket szívvel-lélekkel végzel, és ezek meghozzák a kívánt sikert.

loading...