Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Súlytáblázat nőknek: ennyi az ideális testsúly magasságod, korod és testalkatod szerint!

Súlytáblázat nőknek: ennyi az ideális testsúly magasságod, korod és testalkatod szerint!

Hirdetés

A nők többsége beleesik abba a problémába, hogy nem látja magát elég megfelelőnek, csinosnak és emiatt önbizalom hiányban szenvednek.

 

Hirdetés

 

Pedig ha tisztában lennének az általános adatokkal, amelyek az ideális testsúlyt szabják meg, akkor valószínűleg sokan megnyugodhatnának és pozitívabban élhetnék a mindennapjaikat.

Ahhoz, hogy elérjük az egészséges testsúlyt, nagyon fontos az általános egészség, de ez fordítva is igaz, a normális testsúly segít megakadályozni több betegség kialakulását vagy súlyosbodását.Ha túlsúlyos vagy, akkor nagyobb a kockázata annak, hogy olyan súlyos egészségügyi problémákkal kell szembenézz, mint a magas vérnyomás, a szívbetegség, az epekő, a kettes típusú cukorbetegség, és gyakran a rák.Ezért nagyon fontos, hogy fenntartsd, vagy visszaszerezd az egészséges testsúlyodat, hogy úja  energikus legyél, és jól érzed magad a bőrödben. Azt azonban sokan nem tudják, hogy mi is számukra az egészséges súly. Ebben segít ez a táblázat.Vannak különböző típusú kalkulátorok, melyek kiszámítják az ideális súlyt, de ezek sem mindig pontosak, és sok tényezőt nem vesznek figyelembe.

Ez a táblázat nem az egészségtelen modellek arányait veszi figyelembe, hanem a magasságot, az életkort és a test alakját.

Keresd ki a következő táblázatban a rád jellemző tényezőket, hogy megtudd, milyen közel vagy az egészséges, ideális súlyhoz.

Hirdetés
loading...