Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Sophia Loren üzenete minden nőnek, amiért te is hálás lehetsz!

Sophia Loren üzenete minden nőnek, amiért te is hálás lehetsz!

Elegáns, és csábító akárcsak fiatalkorában. Sophia Loren még mindig, így a 80-on túl is egy igazi díva, a titka pedig abban rejlik, hogy létezik néhány fontos életvezetési szabály, amiket soha nem szegett meg. Tőle aztán van mit tanulni, ha megfogadod a tanácsait látni fogod, hogy miként változik meg az életed!

Miss Elegance

1934-ben született Nápolyban, az eredeti neve Sofia Villani Scicolone. Nem csak egy közismert filmcsillag, hanem tökéletes háziasszony, feleség, anya, hazájában igazi mintaképnek számít. Írt már szakácskönyvet, de őt tartják az elegancia megtestesítőjének is.

15 éves korában részt vett egy szépségversenyen, ahol második lett a Miss Elegance címért zajló megmérettetésen. “35 dollárt nyer, és egy jegyet Rómába. 1950-ben az egész család felköltözött a fővárosba.

A céltudatos mama kivette Sophiát az iskolából, és állandó statiszta állást szerzett neki a Cinecittàban. A következő évben egy nagy magazin modellként szerződtette a lányt, aki Sofia Lazzaróra változtatta nevét.” (wikipedia)

Nem próbálja palástolni a gyengeségeit

Harmóniában él önmagával, és ez a belső kiegyensúlyozottság a külső szépségében köszön vissza.

A színésznő szerint élvezni kell az élet örömeit, meg kell jutalmazni magunk szép ruhákkal, sportolni kell, de a napi 8 óra alvás is kijár mindenkinek.

A legnagyobb gyengesége pedig, amiről nem hajlandó lemondani, az a tészta. Egyik híres mondása szerint “Amit itt látsz, azt mind a tésztának köszönhetem”-soha nem szabott magának korlátokat abban, hogy mikor és mennyi tésztát fogyasszon.

A színésznő azért a testmozgást sem hanyagolja, minden reggel tornázik, sétál a kertben, gyönyörködik a virágaiban. Nem dohányzik, nem iszik alkoholt, kerüli a túl zsíros ételeket, és naponta megiszik 2 liter vizet annak érdekében, hogy bőre rugalmasabb legyen.

A szépségtitkai közé tartozik az is, hogy rendszeresen tart úgynevezett méregtelenítő napokat, amikor csak gyümölcsöt eszik, ezek közül is kiváltképp az ananászra fekteti a hangsúlyt.

tudasfaja.com

loading...