Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Soha nem fog tisztelni és őszintén szeretni egy férfi sem, ha ezt...

Soha nem fog tisztelni és őszintén szeretni egy férfi sem, ha ezt a 9 dolgot csinálod!

Ha egy nő azt szeretné, hogy tiszteljék, elfogadják, és felnézzenek rá, akkor előbb önmagát kell elfogadja, és szeresse! Légy önálló személyiség, így a férfiak is sokkal jobban fognak rajongani érted!

Az alábbi 9 dolgot mindenképp érdemes betartanod!

1.Legyen véleményed

A férfiak szeretik azokat a nőket, akiknek van véleményük, de csak akkor jelentenek érdekes kihívást, ha ellentétes véleményen vannak a férfival. Ha mindig csak bólogatnak, akkor unalmasak, és megszokottak lesznek egy idő után.

2.Ne vidd túlzásba az ivást

A férfiaknál kettős mérce létezik az ivással kapcsolatosan. Ha egy haver úgy berúgott, mint a szamár, akkor azt mondják, hogy milyen menő alak. Viszont, ha egy nő egy kicsit többet ivott, akkor az egy nagyon szégyenletes dolog.

3.Legyen magánéleted

A férfiak a nők életének részesei, de azért nem teljesen. Szeretik, ha időt szentelhetnek hobbijukra, vagy elmehetnek focimeccsre a haverokkal. A legjobb, ha neked is van valami hobbid, ami leköt. Azok a nők, akiknek jó munkahelyük, sok barátjuk, és hobbijuk van, sokkal vonzóbbak a férfiak számára.

4.A hálószoba

A férfiak vadász ösztönnel rendelkeznek, éppen ezért szeretik meghódítani, majd elejteni a vadat. Nem szeretik, ha mindent tálcán kapnak, hagyd, hogy a nagy Ő diktálja az iramot a hálószoba felé.

5.Ne hazudj!

Minden egészséges kapcsolat alapja az őszinteség. Soha ne hazudj senkinek, de főleg ne a partnerednek! A bizalmat nagyon nehéz visszaállítani.

6.Ne beszélj a volt pasidról!

A férfiak soha, semmilyen körülmények között nem szeretik, ha az exedről beszélsz. Ne hasonlítgasd, de dicsérd, de ne is szidd. A legjobb, ha úgy csinálsz, mintha nem is létezett volna.

7.Ne flörtölj másokkal!

Nem csak a kapcsolatotoknak, hanem a pasid önbecsülésének sem tesz jót, ha másokkal flörtölgetsz! A férfi büszkeség rövid idő belül lapátra fog tenni, ha így viselkedsz.

8.Légy önmagad!

A férfiak szeretik azokat a nőket, akik nem játsszák meg magukat, légy mindig önmagad!

9.Légy nő!

A férfiak szeretik azok a nőket, akik tisztában vannak önmagukkal, pozitív tulajdonságaikkal, és nőiességükkel!

tudasfaja.com

loading...