Kezdőlap AKTUÁLIS Shane Tusup eljegyezte Szabó Zsófit – fotó a lánykérésről

Shane Tusup eljegyezte Szabó Zsófit – fotó a lánykérésről

Hirdetés

Itt vannak a csodálatos részletek!

 

Hirdetés

Szabó Zsófi és Shane Tusup Monte-Carlóban nyaralnak, és úgy tűnik, nem véletlen hogy a sztáredző egy ilyen luxusnyaralásra vitte el szerelmét.

Shane ugyanis feltette a nagy kérdést Zsófinak, a pár pedig már gyűrűs fotókat is közzétett az Instagramon.

– 2022.02.22 22:22-kor azt mondta, szeretné ha együtt élnénk le életünk. Megkérdezte szeretném e… Szeretném – írta a fotóhoz Zsófi.

Zsófi fotóit ide kattintva tekintheti meg.

– 2022.02.22 22:22-kor a világ legszerencsésebb férfijává tett. Életem szerelme igent mondott. – fűzte hozzá a bejegyzéséhez Shane.Ahogy azt megírtuk, a pár egy nem mindennapi hétvégét töltött a gyönyörű helyen, még helikopterre is felszálltak és onnan nézték a lenyűgöző várost, ami abban a pillanatban csak kettőjüké volt, mint egy filmben.

Több szerelmes fotót is megosztottak, látni lehetett róluk, hogy milyen boldogok és csak úgy vágynak egymás érintésére. Sokan úgy gondolták, hogy a mesés környezet épp ideális választás egy leánykéréshez, hisz minden adott. Romantikus helyszín mesés kilátással és az a nagy összhang, ami kettőjük között van. A tegnapi napon, ami már önmagában is elég különleges, ugyanis a a 2-es számrendszer többszer is szerepel (2022.02.22.) benne, egy emlékezetes kérdéssel fordult az edző a műsorvezetőnőhöz.

 

 

Hirdetés
loading...