Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Semmit sem tudsz eltitkolni: a frizurád mindent elmond! Félelmetesen igaz!

Semmit sem tudsz eltitkolni: a frizurád mindent elmond! Félelmetesen igaz!

Szokásainkból és külső megjelenésünkből a szakértők alappal következtetnek belső tulajdonságainkra. Példának okáért az, hogy milyen frizurát hordunk, sokkal jobban árulkodik rólunk, mint azt gondolnád:

 

Mit mond el Rólad a frizurád? Szinte mindent! Figyelj csak! Nincs más dolgod, mint a fenti 17 frizura közül kiválasztani azt, amely a legközelebb áll a kedvenc frizurádhoz, amelyet a hétköznapokban hordasz, és elolvasni a hozzá tartozó leírást:

1. számú frizura: Nyugodt, hidegvérű, de egyben bájos, ha csak szükséged van rá! Nem hiába van sok irigyed!

2. számú frizura: Magabiztos, praktikus személyiség. Nem érdekelnek a felesleges dolgok, mint a pletyka.

3. számú frizura: Jó értelemben egyszerű, realista és független személyiség, aki a jég hátán is megél.

4. számú frizura: Kifinomult, kreatív és művelt. Zavar, ha valakinek nincs ízlése, leginkább a kiválasztott emberekkel tartasz kapcsolatot.

5. számú frizura: Kreatív és jó humorú, de nagyon nyugodt ember vagy. Ám ha mégis felbosszantanak, mindenkinek jajj….

6. számú frizura: Nyitott és segítőkész ember vagy, akinek az ajtaja mindenki előtt nyitva áll. Sajnos ezzel egyesek vissza is élnek.7. számú frizura: Nagyon fontos számodra az igazság, és kiállsz mások és a saját igazad mellett is. Ezért is lehet, hogy egyre többen fordulnak hozzád tanácsért.

8. számú frizura: Optimista és határozott ember vagy, akit szinte lehetetlen kibillenteni az önbizalmából. Erős támasza vagy a szeretteidnek és a barátaidnak.

9. számú frizura: Végletekig optimista, kicsit talán naiv személyiséged van, aki minden emberben a legjobbat látja meg. Sajnos éppen ezért nem ritka, hogy csalódnod kell…

10. számú frizura: Bár sokan felszínesnek gondolnak, valójában egy igazi harcos vagy, aki mindent saját erőből ért el, és csak saját magára támaszkodhat. Pont azért vagy ilyen erős kívül és belül egyaránt!11. számú frizura: Kicsit elvont művészlélek vagy, aki szeret álmodni és nagyon kreatív képzelőerővel rendelkezel. Képes vagy álmodni egy szebb világot, és megteremteni azt a családod számára!

12. számú frizura: Te aztán tisztában vagy azzal, hogy az ördög a részletekben lakik: remek megfigyelő vagy, aki minden kis részletre odafigyel. Nagy elvárásokkal bírsz magaddal szemben, mondhatjuk, hogy perfekcionista vagy.

13. számú frizura: Nagy önuralommal bírsz, és nem jellemző rád, hogy vaktában cselekednél. Mindent alaposan mérlegelsz, mielőbb belekezdenél. Bár előfordul, hogy kihoznak a sodrodból, és akkor pont az ellenkezőjébe tudsz átmenni!

14. számú frizura: Bizalomkeltő személyiség vagy: nyugalmad, odafigyelésed és jó indulatod mindenkiben azt az érzést kelti, hogy veled bármit nyugodtan megoszthat.15. számú frizura: Nagy belső erővel rendelkezel, amelyet optimizmusodnak köszönhetsz: nem lehet megtörni azt az elképzelésedet, hogy a dolgok jól fognak alakulni! Lehet, hogy valaki tapasztaltabb, szebb vagy okosabb nálad, de lélekben erősebb senki!

16. számú frizura: Álmodozó ember vagy, kissé untatnak a hétköznapok. Ám ennek ellenére kifejlesztetted magadban azt a képességet, hogy álmaidat olyan hatékonysággal vidd át a hétköznapokba, hogy még nálad “gyakorlatiasabb” társaid is ámulnak a sikereiden.

17. számú frizura: Követed a vezércsillagodat, és attól senki sem tántoríthat el. Sokan irigyelnek ezért, sokan szeretnek. Persze belefér az is, hogy egyeseknek ez ellenszenves. De kit érdekel.

Neked mi a véleményed?

loading...