Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Reszeld le a burgonyát, keverd össze ezzel a dologgal és kend az...

Reszeld le a burgonyát, keverd össze ezzel a dologgal és kend az arcodra! Az eredmény bámulatos!

Hirdetés

Ha már régóta keresel az arcodra valamit, ami segít megoldani a bőrproblémáidat, akkor eljött az ideje, hogy megismerd a burgonya bőrre való alkalmazását, ami nők millióinak segített!

 

Hirdetés

 

Lássuk milyen előnyökkel rendelkezik a burgonya bőrön való alkalmazása:

  • Csökkenti a pattanások megjelenését
  • Lassítja az öregedési folyamatot
  • Ez eltávolítja a foltokat
  • Csökkenti a gyulladást
  • Hasznos a szem alatti táskák eltüntetésében

Hidratálja és táplálja a bőrt

Most pedig lássuk mikkel keverhetjük, amelyek kombinációja csodákra képes a bőrrel!

 

Burgonya citromlével

Reszeljük le a burgonyát és ezt a pépes masszát keverjük össze fél citrom levével. Kenjük be vele az arcunkat és hagyjuk hatni 15 percig. Tökéletesen kezeli a sötét, pigmentes arcbőrt és halványítja a foltokat.Burgonya és hagyma

1 burgonyát reszeljünk le és keverjük össze fél zúzott hagymával, majd alkalmazzuk az érintett területen. Hagyjuk hatni 10 percig , majd mossuk le. Csodákra képes a gyulladt pattanásokkal és a fertőzések megakadályozásával szemben.

Burgonya és uborka

1 burgonyát és egy ujjnyi kígyóuborkát reszeljünk le és alaposan keverjünk össze, majd alkalmazzuk arcpakolásként 20 percig. Végül hideg vízzel mossunk arcot. Feszesíti, regenerálja az arcbőrt és kisimítja a ráncokat.

Burgonya és sárgarépa

Egy darab burgonyát és egy hasonló méretű sárgarépát reszeljünk le és keverjük össze. Hagyjuk hatni az arcon 25 percig, majd langyos vízzel öblítsük le. Regenerálja a fáradt bőrt, élettel telivé varázsolja és simává teszi az arcbőrt.

 

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés
loading...