Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Összefüggést találtak testünk alakja és a szerelmi életünk között. Neked milyen az...

Összefüggést találtak testünk alakja és a szerelmi életünk között. Neked milyen az alakod?

A testalkat nagyrészt a genetikán alapul. Természetesen az életmódunk, és az, hogy mennyit mozgunk nagyban befolyásolja, de egy idő után nem változik. A testalkatunk a személyiségünkről is árulkodik.

 

 Körte:

Te egy olyan nő vagy, aki mindig pontosan tudja, hogy mit akar. A komoly kapcsolatokat szereted, a kalandokat nagy ívben elkerülöd. Szorgalmas és figyelemreméltó személy vagy. Ha találkozol egy fiúval, szánj időt arra, hogy alaposan megismerjétek egymást, így kevésbé valószínű, hogy csalódás ér.

Ovális:

Régen megszoktad, hogy kapcsolataidban alárendeled a partnered. Bár ezt sokan ellenállhatatlannak tartják, idővel bonyolulttá válhat. Próbáld meg alkalmanként egyenlő félként kezelni társadat.  Ha ezen változtatsz, kiegyensúlyozott, harmonikus kapcsolatban élhetsz!

Kanál:

A természet kegyes volt hozzád testalkat szempontjából. Te egy igazán nőies nő vagy, aki könnyedén flörtöl, hiszen a legtöbb férfi megfordul utánad. Önkéntelenül is vonzod a rossz fiúkat, de te tökéletesen tudod, melyik az az embertípus, amelyikre szükséged van egy komoly kapcsolathoz.

Alma:

Nagy erőfeszítésekre vagy képes egy kapcsolatban, de ugyanezt várod el partneredtől is. Szereted ha mindig minden a helyén van, amennyiben ez változik, képes vagy összezavarodni, és stresszelni. Gyakran vagy féltékeny, de ezt el tudod rejteni. Meg kell próbálnod pihenni, és élvezni a kapcsolatot, ahogy van!

Földimogyoró:

Nagyon szórakoztató és szenvedélyes személy vagy. Szereted a nem hétköznapi embereket, akik lazák, mint te magad. Általában olyan férfit keresel, aki nem ítél el életszemléleted miatt, hanem veled együtt megy bele a kalandokba, elkerülve a szürke hétköznapokat.

Eper:

Szép alakkal rendelkezel, amely bárkit elvarázsolhat. Ezt az erényedet nem szoktad kihasználni, hiszen úgy gondolod egy kapcsolatban az inteligencia és a kommunikációs készség nagyon fontos. Néha merj kockáztatni, ne agyalj túl sokat a kapcsolataidon, hiszen minél tovább gondolkozol, annál jobban elbizonytalanodsz.

Gyémánt:

Érzékeny és nyitott nő vagy. Egy kedves szó vagy egy mosoly, és máris levettek a lábadról. Természetes adottságod, hogy rendkívül hamar megtalálod a közös hangot a másikkal. Szeretetreméltó és gondoskodó típus vagy, nincs igazán ideálod. Hiszel a sorsban, nem aggódsz túlzottan szerelmi életed miatt, mert úgyis jön aminek jönnie kell.

loading...