Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI INTIMITÁS Online társkeresésen töröd a fejed? Fogadd meg ezt a 6 szakértői tanácsot!

Online társkeresésen töröd a fejed? Fogadd meg ezt a 6 szakértői tanácsot!

Az online társkeresés sokkal inkább hasonlít marketinghez, mint kapcsolatteremtéshez, és mint tudjuk, a marketing világa tele van túlzásokkal és torzításokkal. Manapság egyre nagyobb számú kapcsolat kezdődik a virtuális világban, ami teljesen érthető és normális dolog.

Ha te is azon morfondírozol, hogy ráadd a fejed, nem árt, ha néhány fontos és hasznos tanáccsal tisztában vagy.

1# Szűrj megfelelően

Rengeteg online társkereső oldal létezik. Vannak olyanok, amelyek kifejezetten egy adott réteghez szólnak, érdeklődési körhöz szólnak. Azt is érdemes fontolóra venni, hogy szándékozol-e költeni a szolgáltatásért vagy sem és az mennyiben éri meg neked.

2# Alkoss egy hatékony és őszinte profilt

Ne akarj hazudni a korodról, a hátteredről, azonban ne is fedj fel túl sokat, amíg jobban meg nem ismersz valakit. Az alapvető információkat oszd meg az érdeklődőkkel, amit te is elvárnál a másik féltől. Tegyél fel néhány friss, de nem túl sokat láttató,  provokatív képet.

3# Számolj a fals emberekkel

Egy olyan felületen, ahol önmagunk “marketingelése” a cél, ott nem meglepő, ha néhányan hamis képet próbálnak kialakítani a belső és külső értékeikről. Ne lepődj meg, ha az első privát beszélgetés vagy megosztott fotó mást mutat, mint a profil. Ne csüggedj el könnyen.

4# Ne dőlj be a csalóknak

A virtuális világban számos csalási lehetőség áll nyitva az emberek előtt és többen vannak, akik érdekből, rosszindulatból regisztrálnak ilyen oldalakra, nem pedig a valós funkciója miatt. Ha bármilyen gyanúsat észlelsz, szüntesd meg a kapcsolatot a másik féllel. Különösen óvatosan kell kezelni a külföldi felhasználókat.

5# Egy kis nyomozás sosem árt

Mielőtt találkoznál egy online társkeresőről valakivel személyesen, érdemes kicsit utánajárni az emberednek. Keress rá Google-n és több közösségi oldalon is csekkold, hogy kiről is van szó valójában. Légy benne biztos, hogy ugyanarról a személyről van-e szó, akinek mondja magát.

6# Mindig nyilvános helyen történjen az első találkozás

Az első személyes találkozást kizárólag nyilvános helyre ajánlott szervezni és az sem árt, ha a családod és a barátaid is tudják, hogy hol lesz a randevú. A telefonodon legyen bekapcsolva a helymeghatározás és legyen kéznél. Ha a nem vártak szerint alakulna a dolog őszintén oszd meg a tapasztalataidat a partnereddel és távozz.

tudasfaja.com

loading...