Kezdőlap EGÉSZSÉG Novemberi egészség horoszkóp: erre figyelj, mert bármi megtörténhet ebben a hónapban!

Novemberi egészség horoszkóp: erre figyelj, mert bármi megtörténhet ebben a hónapban!

Hirdetés

A november épp egy olyan időszak az évben, amikor különösen vigyáznunk kell az egészségünkre, ugyanis az ekkor jellemző nyálkás időben könnyen megfázhatunk és elkaphatunk mindenféle vírusokat.

 

Hirdetés

Lássuk a csillagok állása szerint melyik jegynek mire kell figyelnie ebben a hónapban!

Kos

A fejfájás és a migrén sajnos nem lesz a “barátod” ebben a hónapban! Gyakran okoz majd kellemetlenséget ez a betegség, amit legkönnyebben úgy előzhetsz meg, ha sok folyadékot és gyógynövény teát iszol. Az elengedéssel vannak problémáid, szüntesd meg a lelki okokat a gyógyuláshoz.

Bika

Kevés energiád lesz ebben a hónapban és sokszor érzed majd magad szokatlanul gyengének. Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, hogy a szervezeted ne szenvedjen hiányt rostokban és vitaminokban. Figyelj a lúgosításra is.

Ikrek

Vigyázz a hétköznapok során, ugyanis ha nem vagy elég óvatos, könnyen áldozata lehetsz egy törésnek, zúzódásnak egy kisebb baleset formájában. Mindig hallgass a megérzéseidre, és ne menj bele olyan dolgokba, amikből nem tudsz egyedül kimászni.

Rák
Emésztési zavarok, allergiás kiütések, ekcéma jelentkezhet a tested különböző pontjain. Menj el orvoshoz és próbálj diétázni, ne engedd, hogy elhatalmasodjon rajtad a betegség.

Oroszlán

Előfordulhat, hogy orvosi segítségre lesz szükséged ebben a hónapban, az egészség horoszkóp alapján. Nem szereted az orvosokat, kórházban talán sosem jártál, de most engedd, hogy megvizsgáljanak főleg, ha ismeretlen eredetű fájdalmat tapasztalsz a gyomrod tájékán.

Szűz

Az egészség horoszkópod szerint kicsattanó egészségnek örvendhetsz ebben a  hónapban. Vigyázz, annak ellenére, hogy úgy érzed, nem lehetsz beteg, öltözz fel, mert akkor fázol meg a legkönnyebben, amikor egyáltalán nem érzed ennek a  veszélyét.

Mérleg

Légúti megbetegedésre számíthatsz, erős köhögésre, torokfájásra, amelynek a hátterében egy olyan dolog húzódik, amit nehezen tudsz lenyelni, nehezen fogadsz el. Gondold végig, hogy mi az, ami nem tetszik az életedben és szabadulj meg ettől a zavaró tényezőtől!

Skorpió

Fizikai betegségtől nem kell tartanod, és a lelki fájdalmaktól, traumáktól is megszabadulhatsz ebben a hónapban. Külső segítséget kapsz, hogy letedd azokat a terheket, amelyeket már régen nem kellene cipelned.

Nyilas

Ízületi problémákra számíthatsz akkor is, ha még fiatal vagy. Most nagyon oda kell figyelned ebben a hónapban, mert ha nem vigyázol a végtagjaidra, nem öltözöl fel rendesen, néhány év múlva akár kórházba is kerülhetsz ízületi bántalmakkal, gyulladással.

Bak
Nagyon kell vigyáznod  egy egyszerű megfázással is, mert, bár nem tűnik elsőre vészesnek, nagyon sokáig húzódhat, és szövődményekkel járhat, ha nem kezeled vagy kezelteted időben, és nem pihened ki. Ne vegyél semmit félvállról, és időben fordulj orvoshoz! Lehet, hogy szabadságot is érdemes lesz kivenned, hisz az egészséged az első, még ha látszólag kisebb problémáról is van szó!

Vízöntő

Frontérzékenység miatti szédülés, és túlpörgés miatti gyomorbántalomra számíthatsz. Próbálj kevesebbet dolgozni és törődj többet a testeddel. Heti egy lazító fürdőre mindenképpen szükséged lesz ebben a  hónapban.

Halak

Az egészség horoszkópod szerint fogaid jelezhetnek ebben a hónapban, ne hanyagold el semmiképpen, még akkor sem, ha úgy érzed, még nem fáj eléggé és a fogorvos halasztható. Kerüld a huzatos sarkokat, helyeket és öltözz fel szeles időben.

Hirdetés