Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Nincs kedved próbálni? Íme 4 pontos módszer, amivel öltözködés nélkül vehetsz magadnak...

Nincs kedved próbálni? Íme 4 pontos módszer, amivel öltözködés nélkül vehetsz magadnak farmert!

MEGOSZTÁS

Nagyon bosszantó tud lenni, ha olyan nadrágot vásárolunk, amelyről hazaérve kiderül, hogy nem pontosan a megfelelő. Előfordul néha, hogy nincs időnk felpróbálni, és csak számozás alapján választunk, otthon pedig verjük a fejünk a falba, mert túl szűk a nadrág.

Létezik néhány olyan trükk, melyek segítségével könnyen kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb méretet.

Ha már 10 nadrágot felpróbáltál, és egyik sem volt az igazi, ne csüggedj, ezekkel trükkökkel kiválaszthatod a megfelelő farmert, úgy, hogy nem kell többé próbálnod.

1.Ha normálisnak nevezhető testalkatod van, vagyis nem vagy túlságosan elhízott, akkor annyit kell tenned, hogy a farmert derekát illeszd a nyakadhoz. Ha hátul a tarkódnál nem ér össze, hanem még van 5-10 centinyi hely, akkor azt jelenti, hogy ez a példány pont jó lesz a derekadra.

2.Gombold össze a farmer derekát, és húzd fel a cipzárt rajta, majd a derekának egyik felét akaszd a könyöködre, a másik szélét pedig az ökölbe szorított ujjaidra. Ha kényelmesen elfér így a kezeden, akkor azt jelenti, hogy a csípődre is pont jó lesz.

3.Hajtsd ketté a nadrágot, majd tedd oda a csípődhöz. Ha a csípőd fele teljesen megegyezik a félbehajtott nadrággal, akkor azt jelenti, hogy biztosan jó lesz a méret.

4.Honnan tudhatod, hogy egy skinny típusú farmer jó lesz, vagy túlságosan szűk lesz? Húzd fel a karodra a szárát, és, ha az ökölbe szorított kezed kifér a szárán, akkor nem lesz túl szűk a lábszáradra sem.

tudasfaja.com

loading...