Kezdőlap EGÉSZSÉG Nem kínoz többé az ízületi gyulladás, ha ezt a keveréket alkalmazod!

Nem kínoz többé az ízületi gyulladás, ha ezt a keveréket alkalmazod!

Ez a gyulladáscsillapító keverék nagyon hatékonyan, és gyorsan csökkenti az ízületi fájdalmakat. A gyulladásgátló gyógyszerek is enyhítik a fájdalmakat, de számos mellékhatással rendelkeznek, és csak a tünetet, nem a betegséget kezelik. A természetes hatóanyagok beépülne a szervezetbe, és segítségükkel végleg megszabadulhatunk a gyulladástól.

 

Az ízületi fájdalmak kialakulhatnak a mozgásszegény életmód, az elhízás, az öregedés, a helytelen táplálkozás, a megerőltetés, túlterheltség következtében.

Amíg nem akadályoz a fájdalom a hétköznapi tevékenységeinkben, addig általában figyelmen kívül hagyjuk. Csak akkor szentelünk egészségünknek nagyobb figyelmet, ha már nehezünkre esik felmenni a lépcsőn, vagy felkelni az ágyból.

Készítsük el ezt a finom keveréket az ízületi fájdalmak csökkentésére.

Hozzávalók:

  • 100 gramm nyer, kockára vágott ananász
  • 100 gramm zellergyökér
  • 4 sárgarépa
  • 1 biocitrom

Elkészítés:

A hozzávalókat vágjuk apró darabokra, majd tegyük egy turmixgépbe, és a keletkezett keveréket igyuk meg reggeli után.

Akár a eggelit is helyettesíthetjük vele, hiszen nagyon tápláló. Egy idő után érezni fogjuk, hogy a fájdalom csökken, majd teljesen elmúlik, addig pedig fogyasszunk kitartóan ezt a keveréket.

Egy másik módszer szerint nagyon hatékony a reumás fájdalmakra a sós, meleg vizes lábfürdő, és a lábmasszázs. Ezt mi magunk is el tudjuk végezni otthon.

Töltsünk meg egy tálat meleg vízzel, majd adjunk hozzá egy marék durva, tengeri sót. Tegyük bele a lábainkat, addig mozgassuk, míg a só feloldódik. kb.

15 perc múlva, vagy amikor már kezd nagyon kihűlni a víz, vegyük ki a lábaink belőle. itassuk le a vizet, és egy hidratáló gyógynövényes krém, vagy egy kevés olívaolaj segítségével masszírozzuk át alaposan.

tudasfaja.com

loading...