Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Neked milyen a feneked? Olyan dolgot árul el rólad, amin te is...

Neked milyen a feneked? Olyan dolgot árul el rólad, amin te is meglepődsz majd!

Akár hiszed, akár nem a feneked formája nagyon sok mindent elárul az egészségügyi állapotodról.

 

Nézd meg az alábbi képeket, és döntsd el, hogy melyik áll a legközelebb hozzád, majd olvasd el, hogy mi jellemző rád.

Szögletes fenék

Valószínű túl sok felesleges zsírt halmoztál vagy, de az is meglehet, hogy nem mozogsz eleget. Az biztos, hogy a feneked nem elég erős, hiányzik az izom róla. Annak érdekében, hogy megszabadulj a felesleges zsírtól, próbáld ki az alábbi videóban látott gyakorlatokat.

Kerek fenék

Ez azt jelenti, hogy életformádból, és étkezési szokásaidból kifolyólag hajlamos vagy rá, hogy a feneked felső felére halmozd a zsírt. A megfelelő gyakorlatokkal, viszonylag könnyen meg tudsz szabadulni ettől a rétegtől.

Fordított szív alakú fenék

A derék felőli részen elvékonyodik, az alsó fele erősebb. Ez azt jelzi, hogy a felesleges zsír a combod belső oldalán helyezkedik el inkább. Az életkor előrehaladtával egyre több embert érint ez a probléma. Itt az ideje, hogy nekikezdj a rendszeresen testmozgásnak.


V-alakú fenék

Leginkább az idősebb hölgyeknek van ilyen alakú fenekük. Ilyenkor csökken az ösztrogénszint, és a zsírréteg a test felső felére kúszik. Védjük a szívünket, tornázzunk.

Az alábbi videóban egy-két fenékerősítő gyakorlatot láthatunk. Ha rendszeresen végezzük megszabadulhatunk a fölösleges zsírrétegtől.

Szerző: tudasfaja.com

loading...