Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp június 2. – Bika, Halak, Rák, Kos, Nyilas, Szűz, Skorpió,...

Napi horoszkóp június 2. – Bika, Halak, Rák, Kos, Nyilas, Szűz, Skorpió, Oroszlán, Mérleg, Vízöntő, Ikrek figyeljetek!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

 

Kos

Az őszinteség a legjobb irányelv, bár néha a túl nagy őszinteség veszélyes lehet. Gondold meg kétszer, mielőtt megmondod valakinek, különösen a szeretteidnek, hogy mit gondolsz a jelen helyzetükről. Légy tekintettel az érzéseikre.

Bika

Vedd komolyan az anyagi helyzetedet. Egy ideje mintha azt várnád, hogy a pénzügyeid maguktól megoldódjanak, de ennyi elég volt. Most már tenned is kell valamit.

Ikrek

Olyan sok dolog fog történni a következő három napban, hogy még egy olyan sokoldalú személy is, mint te, belefárad. Tervezd meg alaposan előre a napjaidat és egyszerűebben fogsz megbirkózni azokkal a dolgokkal is, amiket előre még nem látsz.

Rák

Hagyj figyelmen kívül minden kritikát és kövesd a szíved szavát. Az igazság az, hogy minél többen mondják, hogy valamit rosszul csinálsz, annál inkább biztos, hogy a jó úton haladsz.Oroszlán

Egy ember képes megváltoztatni a világot? Igen, képes, de sokkal jobban teszi, ha hasonló gondolkodásúakkal egyesíti erejét. Gondolkodj el azon, te hogyan tehetnéd jobbá a világot a lehetőségeidhez mérten.

Szűz

Készülj fel rá, hogy a hatalmi helyzetben lévők szemet vetnek rád hamarosan és talán egy előléptetés is szóba kerülhet. Tudd meg, hogy mik az elvárások feléd, csak azután fogadd el az ajánlatot, így nem érhet kellemetlen meglepetés.

Mérleg

Az elkövetkező napokban a jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően megnő a magabiztosságod és bármit sikerre viszel, amire a fejed adod. Ne pazarold az energiádat felesleges dolgokra.

Skorpió

Minél inkább próbálnak a többiek rád ijeszteni, te annál inkább ellen fogsz állni a változásnak. Azok, akik jól ismernek, tudják, hogy nem adod könnyen magad, sőt, egyre erősebbé válsz, ha ujjat akarnak húzni veled.


Nyilas

Vannak idők, amikor hagyni kell másokat a vezető ülésbe ülni és ez most épp egy ilyen időszak. Nem igazán leszel a helyzet magaslatán az elkövetkező napokban, szóval jobban teszed, ha nem hozol komolyabb döntéseket ma.

Bak

Lehet, hogy a mai napon kicsit szívtelennek kell lenned másokkal és magaddal is, ha szeretnéd, hogy hosszú távon jobbra forduljon az életed. Szabadulj meg azoktól a dolgoktól és emberektől, akik úgy érzed, csak hátráltatnak az életben.

Vízöntő
Ígérd meg magadnak, hogy dinamikus és erőteljes leszel az elkövetkező napokban és az utadba kerülő minden potenciális lehetőségből a legtöbbet fogod kihozni. Az erőd megvan, csak tudnod kell jól használni.

Halak

Több családi ügy is felszínre kerül ma, amelyek elől próbáltál kitérni az elmúlt időben. Meg fogod találni a megoldást, ami mindenki számára kielégítő lesz, csak végre tedd meg végre az első lépést és közösen túlléphettek az akadályokon.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...