Kezdőlap AKTUÁLIS Most érkezett a hír Lajcsiról, összetörtek a rajongók

Most érkezett a hír Lajcsiról, összetörtek a rajongók

Galambos Lajos április végén vonult be Baracskára a börtönbe. A zenész a hat éven át tartó bírósági tárgyalás során végig tagadta a bűnösségét, de az ellene összegyűjtött bizonyítékok elégnek bizonyultak ahhoz, hogy rácsok mögött kössön ki.

 

Galambos Lajos emelt fővel fogadta az ítéletét, úgy tervezte, hogy férfiasan végigcsinálja az előtte álló feladatot. A terveit azonban keresztülhúzta a váratlanul megromlott egészsége. Nagyon megviselte a gyanúsítás, az évekig tartó tárgyalássorozat, az, hogy ráment a házassága.

A sok stressztől egy olyan tüdőbetegség alakult ki nála, amit Lajcsi szerint nem lehet a fogvatartási intézményben megfelelően kezelni, ezért kérvényezte, hogy háziápolás keretein belül tölthesse le a büntetését.Lajcsi a börtönbevonulása első percétől kórházi kezelést kap. A börtönkórházban állandó egészségügyi felügyelet alatt áll, de még így sem javul az állapota, sőt inkább romlik. Kizárólag folyékony táplálékot képes magához venni, rengeteget fogyott, és a hangulata is egyre ingadozóbb.

Ripost információi szerint az utóbbi hetekben keveset kommunikál, még az ügyvédjével is, akit régen kétnaponta hívott.

Az ügyvédje elárulta, hogy Lajcsi depressziós, ami annak tudható be, hogy a bíróságra beadott otthonápolási kérvényét hamarosan elbírálhatják. Ha minden jól megy, akkor akár már augusztus utolsó napjaiban választ kapnak.

(Ripost)

loading...