Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Moss arcot kókuszolajjal, és szódabikarbónával heti 3-szor, ez fog történni 1 hónap...

Moss arcot kókuszolajjal, és szódabikarbónával heti 3-szor, ez fog történni 1 hónap múlva!

A nők annak érdekében, hogy ápolt, sima, és fiatalos arcbőrünk legyen, mindent képesek megtenni. Ne költsünk drága, csodákat ígérő kozmetikumokra, inkább használjuk ki a természetesebb alapanyagok csodálatos hatását.

Így nem csak pénzt spórolhatunk, hanem megkímélhetjük a szervezetünk a káros vegyi anyagoktól is. Míg mi a szépségünkért küzdünk, a bőrön keresztül egy csomó toxikus anyag szívódik fel.

Ne mérgezzük önmagunk fölöslegesen, még akkor sem, ha ezt a szépségünk érdekében tesszük. Próbáljuk ki inkább az alábbi nagyon hatékony, természetes módszert.

Hozzávalók:

  • ½ csésze szódabikarbóna
  • ½ csész kókuszolaj

Alkalmazás:

Melegítsük (de ne forraljuk fel) a kókuszolajat, hogy folyékonyabbá váljon, majd keverjük el benne a szódabikarbónát. A szemcsés masszával dörzsöljük át az arcunk hetente 3 alkalommal.

Néhány percen keresztül végezzük a masszírozást, majd öblítsük le az arcunk alaposan hideg vízzel. Egy hétig, ha rendszeresen alkalmazzuk ezt a módszert, látni fogjuk a változást. Egy hónap múlva pedig már alig fogunk hinni a szemünknek, hiszen bőrünk valósággal megfiatalodik, sima, és élettel teli lesz.

Szerző: tudasfaja.com

loading...