Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Miután elolvasod ezt a cikket, soha többé nem hordod majd a zsebedben...

Miután elolvasod ezt a cikket, soha többé nem hordod majd a zsebedben a mobiltelefont!

Azoknak az embereknek, akik a rohanó hétköznapokban élnek, a legegyszerűbb módja a mobiltelefon tárolásának a nadrág zsebe, ami különösen igaz a férfiak körére.

Függetlenül attól, hogy kényelmes ez a módszer, vagy sem, nagyon kevesen gondolnak bele a zsebben való mobiltelefon hordozás valódi veszélyére. Ha azt gondoltuk eddig, hogy ártalmatlan az egész,akkor hatalmasat tévedtünk! Olvassuk el az alábbi kutatási eredményeket és garantáltan nem tesszük többé a telefont a zsebünkbe!

A Central European Journal of Urology című szaklapban publikált tanulmány szerint azok a férfiak, akik naponta négy óránál is többet hordozzák zsebükben a mobiltelefonjukat, nagyobb valószínűséggel szenvednek impotenciában, mint azok, akiknél ritkábban van készülék.

A tanulmányt készítő kutatók 30 önkéntest kértek fel vizsgálatukhoz, közülük 20-an tapasztaltak az azt megelőző hat hónapban merevedési problémát. A velük kitöltetett kérdőív szerint jelentős különbség szinte semmilyen tekintetben nem volt köztük, kivéve egyet: az impotenciával küzdők átlagosan napi 4,4 órát hordozták magukkal a bekapcsolt mobilt, míg az egészséges résztvevők csupán 1,8 órát.

A szakértők további kutatásokat terveznek annak érdekében, hogy rájöjjenek, konkrétan mi okozza a problémát, a károsodás pedig milyen mértékű lehet.

Szerző: tudasfaja.com

loading...