Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Minden csillagjegynek más-más dolog a legfontosabb a szerelemben… Neked vagy a párodnak...

Minden csillagjegynek más-más dolog a legfontosabb a szerelemben… Neked vagy a párodnak mi?

Sokan úgy gondolják, hogy az együttlét a legfontosabb egy párkapcsolatban. Természetesen nagyon fontos, hiszen nélküle nem működik egészségesen egy kapcsolat, azonban ezenkívül még számos más tényező is van, ami meghatározó.

Nézzük, csillagjegyek szerint, kinek mi a legfontosabb egy párkapcsolatban!

Kos

Olyan valakire van szükséged, aki mellett nem unalmas az élet, és mindig biztosít valami újat a kapcsolatban. Olyan partner kell számodra, akire mindig szenvedéllyel, és vágyakozással nézel.

Bika

A legfontosabb számodra, hogy a partnered őszinte legyen hozzád, ha rajtakapod a legkisebb hazugságon, akkor rövid időn belül kiábrándulsz belőle.

Ikrek

Olyan partnerre van szükséged, aki nagyon jól ismer téged, és ennek ellenére elfogad az összes hibáddal együtt. Fontosak számodra a jó beszélgetések, hogy a negatív és pozitív élményeidet egyaránt megoszthasd a partnereddel.

Rák

Egy romantikus partnerre van szükséged, aki minden percben kifejezi azt, hogy mennyire fontos vagy számára. Az az ideális partner számodra, aki ki tudja mutatni a valódi érzéseit.

Oroszlán

Már-már zavar, ha a párod állandóan rajtad csüng, fontos számodra, hogy egy független, de odaadó partner legyen melletted. Egy igazi együttműködő csapattársra vágysz.

Szűz

Fontos, hogy a partnered mellett mindig önmagad lehess, ne kelljen megjátszd magad. Párod fogadjon el olyannak, amilyen vagy, és mutassa ki szeretetét.

Mérleg

Számodra nagyon fontos az intimitás, hogy a partnered is tabuk nélkül nyitott legyen a témára. Ha sokáig veled akar maradni a párod, akkor fontos, hogy becsületes, és átlátható legyen.

Skorpió

Azt szeretnéd, hogy mindig boldoggá tegyen, állandóan mosolyogjon, és soha ne legyenek problémái. Viszont a te problémáidra mindig találjon megoldást. Mivel tudod, hogy a valóságban nem nagyon létezik ilyen, ezért nehezen találsz magadnak állandó partnert.

Nyilas

Független személyiség vagy, de szükséged van valakire, aki mindig melletted van, de mégis tiszteletben tartja a privát zónádat. Ha át akar lépni bizonyos határokat a partnered, akkor hamar kilépsz a kapcsolatból.

Bak

Olyan valakire vágysz, aki mellett nagyon fontosnak érezheted magad, aki megbecsül, és értékesnek tart. Fontos az is, hogy érzelmileg mindig stimuláljon, mert hanem hamar megunod.

Vízöntő

Mivel az önbizalmad sokszor szokott kicsi lenni, ezért fontos, hogy a partnered mindig támogasson, és elmondja, hogy mennyire értékes vagy. Lényegében egy stabil támaszra van szükséged.

Halak

Olyan partnerre van szükséged, akivel szívből tudsz nevetni, és mindig benne van egy jó kis buliban. A negatív embereket nem tudod elviselni.

tudasfaja.com

loading...