Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Milyen állatot látsz meg elsőre ezen a képen? Meglepő dolgot fed fel...

Milyen állatot látsz meg elsőre ezen a képen? Meglepő dolgot fed fel válaszod!

Nézd meg jól az alábbi képet, és gondolkodás nélkül mond meg, hogy mit látsz meg elsőre rajta. Nincs helyes megoldás, mindenki mást lát rajta. Ez a dolog személyiségfüggő!

 

Nézd meg, miről árulkodik az, hogy mit láttál meg először a képen! Nagyon izgalmas!

1.Galamb

A béke, a remény, és az egységesség jelképe. Olyan tiszta a lelked, mint a hófödte hegycsúcsok. Mindenben csak a jót látod. Ösztönzőleg hatsz az emberekre, reményt adsz számukra. A világ anyagi oldala nem érdekel túlságosan.

2.Pillangó

A szépség, és a boldogság szimbóluma. Tudod, hogy az élet túl rövid, éppen ezért minden pillanatát maximálisan élvezni szeretnéd. Nem szereted a fölösleges, és unalmas vitákat. A lelked olyan tiszta, mint a kristály, és a belőle áradó fény vonzza a hasonló embereket.

3.Sas

A szabadság szimbóluma. Mindig keresed az izgalmas, kalandos helyzeteket, közben arra törekszel, hogy mindenben sikeres légy. Büszke, és erős vagy, és olyan dolgokat, is észreveszel, amit mások nem látnak meg. Függetlenséged, és teljesítőképességed nagyon vonzó tud lenni.

4.Kutya

Hűség, elkötelezettség, és a család szimbóluma. Mindig mások problémáját helyezed előtérbe a sajátoddal szemben. Örömet és boldogságot viszel mások életébe. Környezetedben bárki nyugalomban, és biztonságban érezheti magát. Lelkedből sugárzik a szeretet, és a törődés.

5.Farkas

A személyes tér, és szabadság szimbóluma. Ha ezt láttad meg először, akkor elmondható rólad, hogy inkább zárkózott alkat vagy, csak kevés barátod van. Szeretsz egyedül lenni, gondosan megválogatod a barátaidat, nyugodt, és kimért alkat vagy.

6.Imádkozó sáska

Az imádkozó sáska nagyon sok kultúrában szent. Ha ezt láttad meg először nagyon okos, törekvő, és határozott vagy. Néha előfordul, hogy manipulációval éred el a célod!

 

loading...