Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Miért sírnak ok nélkül a nők! A válasz mindenkit megdöbbentett!

Miért sírnak ok nélkül a nők! A válasz mindenkit megdöbbentett!

Hirdetés

A női sors, a nők élete különleges. A következő történet is erről szól, na és arról, hogy jobban megértsük a gyengébbik nemnek kikiáltott nőket, akik sok esetben bármelyik férfinál is erősebbek tudnak lenni.

Egy fiatal édesanya egy napon sírva fakadt. A közelben játszó kisfia odaszaladt, hogy megkérdezte, hogy miért sír.

Hirdetés

– Azért kicsim, mert nő vagyok – válaszolta.

– Édesanyám, nem értem, mi bánt téged? – kérdezte a gyerek.

Az anyja ölbe vette és a következőket mondta:

– Drágám, ezt te sosem fogod megérteni.

A gyereket továbbra is furdalta a kíváncsiság. Odament apjához, hogy hátha többet megtud.

– Édesapám, miért sír édesanya ok nélkül?

– Fiam, a nők ok nélkül is tudnak sírni – hangzott a felelet, majd az apa tovább lapozta sportújságát.

A fiú évek múlva sem kapott választ arra, hogy miért sírnak a nők. Mikor felnőtt, úgy döntött, hogy Istenhez fordul a kérdésével.

– Uram, kérlek segíts, hogy megtudjam: miért sírnak a nők!

Isten így válaszolt: “Kedves fiam, mikor eldöntöttem, hogy a férfi mellé nőt is teremtek, sok különleges erővel ruháztam fel őt. Először is kitartóvá tettem: a vállai rengeteg súly képesek elbírni, de elsősorban nem a fizikai nehézségeket, az a férfi dolga, hanem a lelki dolgokat, terheket.

Egy női váll a világ összes problémáját képes elbírni, és közben gyöngéden védelmezni a karjában tartott gyermekét. Azért teremtettem a nőt a férfi oldalbordájából, hogy képes legyen megóvni párja szívét, ahogy a bordák szerepe is ez. Erőt kaptak tőlem, hogy elviseljék a szülési fájdalmakat, kitartást, akaratot, hogy akkor is küzdjenek a céljaik elérésében, mikor azt már a legtöbben feladták volna.

Végül azért adtam neki könnyeket, hogy kisírhassa magát, mert ezáltal képes megtisztulni lelkileg, és újból erőre kapni. Fiam, a nő szívéhez a könnyein keresztül vezet az út, ezért tedd őt boldoggá, vigyázz rá, és szeresd, életed végéig.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés