Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Melyik pár a legboldogabb szerinted? Választásod elárulja az igazságot jelenlegi kapcsolatodról!

Melyik pár a legboldogabb szerinted? Választásod elárulja az igazságot jelenlegi kapcsolatodról!

Hirdetés

Minden párkapcsolat más és más, nincsenek egyedi receptek a szerelemre, sikeres kapcsolatra vonatkozóan. Amikor benne vagy egy kapcsolatban, érezni fogod, hogy, ki az igazi a számodra, és azt is tudni fogod, ha jól választottál.

Válassz egyet az alábbi párok közül, és megtudhatod, hogy milyen a párkapcsolatod is igazából!

Hirdetés

1.

Nagyon szenvedélyes, és őszinte a párkapcsolatod. Nem tartod fontosnak, hogy a közösségi oldalakon is publikáld az érzéseidet, tudod jól, hogy boldogságod nem tartozik másokra.

Egyáltalán nem érdekel, hogy mások mit gondolnak a párkapcsolatodról, a lényeg, hogy végre igazán kiegyensúlyozottnak, és boldognak érzed magad. Figyelmedet a jelen pillanatnak szenteled, hiszen élvezni szeretnéd a boldogsággal teli perceket.

2.

Nem félsz kimutatni az érzéseidet, éppen ezért mindenki tisztában van vele mindig, hogy éppen mit érzel. Nyilvánossá teszed az érzéseidet, és gondolataidat a világhálón is. Légy óvatosan, hiszen nem biztos, hogy mindenki annyira örül a boldogságotoknak.

A rosszakaróid bármikor keresztbe tehetnek, ha ennyire nyilvánossá teszed az életed. Nagyon fontos számodra a szerelem, és mindent megteszel azért, hogy boldogak legyetek.

3.

Két kifejlett személyiség kapcsolatáról van szó, mindketten jól tudjátok, hogy mit akartok az életben, és mások véleményével nem nagyon törődtök.

A jelen ugyanolyan fontos számotokra, mint a jövő, szerettek előre tervezgetni, de a jelen pillanatot is maximálisan kihasználjátok. Egy nagyon erős, és mély, életre szóló kapcsolat van köztetek.

tudasfaja.com

Hirdetés