Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Melyik pár a legboldogabb a 3 közül? Választásod sok titkot elárul a...

Melyik pár a legboldogabb a 3 közül? Választásod sok titkot elárul a párkapcsolatodról!

Hirdetés

Sokan megkérdezik maguktól, hogy mi a szeretet, a szerelem. A kérdésre adott válasz minden ember számára kicsit másmilyen. A szerelem boldogság, fájdalom, tapasztalat, öröm, mind egybe csomagolva. A szeretet a legszebb dolog, ami létezik ebben a világban, amely összeköti a barátokat, családokat, az embereket, mindenféle formában. Szeretet nélkül minden értelmét veszti.

A szeretet, szerelem a művészet mögött meghúzódó hajtóerő, a legmerészebb és legizgalmasabb emberi tettek alapja, egy nagyon mély fogalom, amelyet rettenetesen nehéz szavakba öntetni. Bele foglaltatik a számtalan érzelem, a türelem, megbocsátás és a kölcsönös tisztelet.

Hirdetés

Mindazonáltal nem mindannyian tapasztaljuk meg a szerelmet ugyanúgy. Ezért javasoljuk, hogy végezd el ezt a tesztet és fedd fel a valódi romantikus oldaladat. Mit gondolsz, a 3 kép közül melyiken látod a legboldogabb párt?

1.) Páros

A választásod azt mutatja, hogy a párkapcsolatod tele van izzó szenvedéllyel. Nem érzed szükségét annak, hogy képeket posztolj ki a pároddal, hogy elmondhasd mindenkinek, mennyire boldogok vagytok együtt. Ez azért van, mert mindaz, ami a közösségi oldalak zajlik, nem fontos számodra. A való világban akarsz élni, nem pedig a digitálisban. Itt és most akarod megélni a pillanatot.

2.) Páros

Nahát, ez nagyon érdekes! Egyáltalán nem érzed kellemetlennek, hogy kifejezd az érzéseidet nyilvánosan az interneten sem. Szereted elmondani világnak, hogy „Nézzétek emberek, ez a csodás nő/férfi az enyém!” Légy óvatos, nem mindenkinek kell tudnia arról, hogy te és a kedvesed megint egy új szintet léptetek a párkapcsolatotokban vagy éppen egy nagy akadályt küzdöttetek le. A legfontosabb, hogy ti legyetek biztosak egymásban!

3.) Páros

Te és a párod igazán érettek vagytok. Megbíztok egymásban és tudjátok, hogy az, amit mások gondolnak kettőtökről, nem sokat számít. Tudjátok, hogy annak a kifejezése, hogy mennyire boldogok vagytok együtt, nem a világ felé kell, hogy teljesüljön, hanem egymás felé. Ez a fő cél. Állandóan a jelenben éltek és persze kellő szinten a jövőben is. Ez meglehetősen szuper dolog, főleg a mai világban.

tudasfaja.com

Hirdetés