Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Melyik hónapban született a választott férfi? Ilyen életed lesz mellette!

Melyik hónapban született a választott férfi? Ilyen életed lesz mellette!

Mindannyian boldog és kiegyensúlyozott életre vágyunk. A boldogságot elsősorban önmagunkban kell keresnünk, de ehhez nagyban közrejátszik az is, hogy éppen kivel kötöttük össze az életünket.

Ha meg szeretnéd tudni, hogy születési hónapja szerint boldog leszel-e a kiválasztott férfival, olvasd el az alábbiakban!

Január

Individualista, és eléggé türelmetlen. Úgy gondolja, hogy az életben a dolgok csak tőle függnek. Nyílt beszédű, mindig elmondja a véleményét, sosem hazudik. Könnyen megbirkózik a nehézségekkel, kiegyensúlyozott, de kissé egoista.

Február

Erős, de érzelmes. Hamar kitalálja minden problémára a megoldást, gyorsan gondolkozik. Nem szeret mások tanácsai szerint cselekedni. Kissé határozatlan. Ha megtalálja az igazit, számára a család szent.

Március

Nehezen köt kompromisszumot, inkább mindig a saját igazát szeretné érvényesíteni. A kritikákat sem viseli túl jól, könnyen megharagszik. Odaadó, és rajongó alkat. Ha néha mond is meggondolatlan dolgokat, utána gyorsan bocsánatot kér.

Április

Perfekcionista, jóindulatú, keveset beszél. Kis dolgokban határozatlan lehet, de a nagy döntéseket gyorsan meghozza. Fontos számára, hogy a választott párja szeresse a rendet, és a tisztaságot.

Május

Nagyon kedves, és előzékeny a körülöttelevőkkel. Gyorsan megérti a problémákat, és mindig segítőkész. Humoros, de sokszor inkább cinikus. Szeret mindig mindent egyedül megoldani, nem hajlandó csapatban dolgozni, ezért kicsit nehéz lehet együttélni vele.

Június

Energikus, szereti a szabadságot, a kötöttségektől bezárva érezheti magát, és türelmetlenné válik. Diplomatikus, hamar kiismeri az embereket, mindig tudja, hogy mit szeretne elérni.

Július

Nagyon figyel a körülötte levők lelki állapotára, türelmes, előzékeny. Könnyen észreveszi, ha valaki nem őszinte vele. A világot hajlamos csak fehérben és feketében szemlélni. Nála védelemre találhatsz. Gyakran vállal közösségi, karitatív munkát is.

Augusztus

Nagyon férfias, határozott személyiség. Elegánsan öltözik, odafigyel a külsejére, remek családapa, okos, és általában arra törekszik, hogy sok pénze legyen. Hisz a megérzéseiben.

Szeptember

Okos, és ambíciós. Nagyon sok terve van, és, ha igazán hisz valamelyikben, akkor képes mindent megtenni azért, hogy valóra váltsa. Nagyon jó vezető, és szervezőkészséggel rendelkezik. Logikus gondolkodású, de a monotonitást nem tudja elviselni.

Október

Állandóan kételkedik, és nem hajlandó kompromisszumot kötni. Tiszteletben tartja a függetlenséget, és a személyes gondolatok szabadságát. Imádja a barátait, nagyon jó házigazda. Ő egy igazi nyertes alkat, a szerelemben hűséges.

November

Szerencsésnek mondhatja magát, az életben minden sikerül számára. Nem szereti a kalandokat, fontos számára, hogy megtalálja az igazit. A békés családi légkörben tud igazán kiteljesedni. Nagyon sok időt tölt a gyerekei nevelésével, tanításával.

December

Sokat dolgozik, szereti az új dolgokat felfedezni, kipróbálni. Mivel nagyon kreatív, ki nem állhatja a monoton tevékenységeket. Mindent megtesz a saját, és a családja anyagi biztonsága érdekében. Nagyon figyelmes, és odaadó férj.

 

loading...