Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI INTIMITÁS Melled formája felfedi ki is vagy te valójában!

Melled formája felfedi ki is vagy te valójában!

Hirdetés

Amerikai pszichológusok arra a következtetésre jutottak, hogy a női keblek a tulajdonosa jelleméről is árulkodnak. Ha szeretnéd megtudni, hogy mit mondanak a rólad a melleid, olvasd el a következő cikket.

1.Hegyes mellek

Ezek a nők barátságosa, aktívak, akiket érdekel a sport, vagy valamilyen férfias hobbi, mint például a hegymászás, a kajakozás, így ezek a nők mindig a férfiak figyelmének központjában találják magukat. Rájuk lehet bízni titkokat, nagyon odafigyelnek mások érzéseire, a szerelemben szenvedélyesek, megbízhatók. Remek anyák válnak belőlük, akik nagyon barátságosak, kedvesek a gyerekekkel.

Hirdetés

2. Kerek mellek

Ez igazán ritka, de ezt tartják a legvonzóbb melltípusnak. Ezek a nők rendszerint elkényeztetettek, akik mindig a férfiak figyelmére éhesek. Emellett tudják, hogy mit akarnak az életben, gyakran karrieristák. Egy ilyen nőt nem lehet elfelejteni. Gyakran szerelmi csalódástól és önbizalomhiánytól szenvednek.

3. Oldalirányba hajló mellek

Ezek a nők rendszerint nagyon nyitottak, őszinték, nem pletykásak, visszafogottak, udvariasak, és mindig kiállnak az elesettek mellett. Odafigyelnek mások igényeire, érzelmeire, senkit sem szeretnének megbántani. Nagyon tisztességesek.

4. Könnycsepp formájú mellek

Ez érzékeny női lélekre vall. Ezek a hölgyek képesek túlzásba esni, drámain felnagyítva dolgokat. Nagyon érzékenyen reagálnak a változásokra, a kudarcra. Emellett nagyon romantikusak és remek anyává válnak.

5. Kis méretű mellek

Ezek a nők mindig tele vannak energiával, optimizmussal, az igazi érzéseiket viszont elrejtik a világ elől, inkább otthon, egyedül sírják tele a párnájukat. Nagyon sok ismerősük van, viszont csak 2-3 igaz baráttal rendelkeznek.

6. Asszimetrikus mellek

Ezeknek a nőknek gyakran ingadozik a kedvük, egyik percben szerelmesek, a másikban pedig képesek egy atomháborút kirobbantani, semmi ok nélkül. Ettől függetlenül nagyon kreatívak, nem szeretik a kötöttségeket. Gyakran nem fejezik be amit elkezdenek, így sok esetben a problémák felgyűlnek, ami senki számára nem jelent elégtételt.

7. Nagy méretű mellek

Ezek a nők igazi háziasszonyok, akik minden otthoni teendőt maradéktalanul elvégeznek. Segítenek mindenkinek, remek anyák, gyakran kényeztetik családjukat süteményekkel, finom ételekkel, különleges specialitásokkal, ami nem véletlen, mivel imádnak sütni-főzni.

Hirdetés
loading...