Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Megtudtuk Katalin hercegné filléres szépségtrükkjeit – ezt a házi praktikát alkalmazza Kate...

Megtudtuk Katalin hercegné filléres szépségtrükkjeit – ezt a házi praktikát alkalmazza Kate Middleton

Hirdetés

Kate Middletont az egész világon ismerik és nem csak azért, mert hercegnői szerepet tölt be, hanem azért is, mert természetes szépségét mindenki csodálja.

Ha azt gondolnánk, hogy a legdrágább módszereket és kozmetikumokat alkalmazza, akkor nagyot tévedünk, Katalin ugyanis a természetesség és a házi megoldások híve.

Hirdetés

Megtudtunk néhány filléres szépségtitkot vele kapcsolatban, amit most megosztunk Önökkel is!

Smink

Nem szereti a csillogó-villogó sminket, sem a féltűnősséget, ő azok közé tartozik, aki szereti inkább a természetességet hangsúlyozni.

A hercegné szürke és fekete festékkel satírozza a szemhéját, aztán pedig körülrajzolja a szemét fekete szemceruzával. Ezután a szempillaspirállal sem spórol, az arcát pedig korrektorral, alapozóval és highlighterrel teszi ragyogóvá.

Arcápolás

Nem a legújabb kozmetikai kezeléseknek és a legújabb piacra dobott kozmetikumoknak köszönheti ragyogó arcbőrét, hanem annak, hogy rendszeresen időt fordít arra, hogy az elhalt hámsejtektől megszabadítsa az arcát.

Haj

Ha olyan elegáns és természetes frizurát szeretnénk, mint Kataliné, akkor nincs más dolgunk, mint hajmosás után egy nagy körkefe segítségével formázni a tincseinket úgy, hogy megemeljük a hajtövet, és egy kicsit kifelé szárítjuk a hajvégeinket.

Ezután pedig hajsütővel hullámosítsuk be szintén a hajunk alsó részét, aztán jöhet rá egy kis olaj az extra fényért, és máris kész a hercegné-frizura.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés