Kezdőlap EGÉSZSÉG Megszabadít a méreganyagoktól, javítja a látást, és megtisztítja a májat is! Fogyasszunk...

Megszabadít a méreganyagoktól, javítja a látást, és megtisztítja a májat is! Fogyasszunk minél több céklát!

Hirdetés

A cékla hihetetlenül egészséges, olyan magas antioxidáns tartalommal rendelkezik, hogy ha rendszeresen fogyasztjuk, egészen biztosan egy ideig elkerülhetjük az orvost.

 

Hirdetés

Azon túl, hogy az összes lerakódott méreganyagot kimossa a szervezetünkből, javítja az emésztést, és így rövid idő alatt a fölösleges kilóktól is megszabadít. Kiemelkedően magas tápanyagtartalommal rendelkezik, és mivel könnyen termeszthető, semmiképp ne hagyjuk ki az étrendünkből. Kutatások alapján kimutatták, hogy a rendszeres fogyasztása által nagymértékben gondoskodhatunk az érrendszerünk egészségéről.

Rendszeres fogyasztása az idősebbeknek is ajánlott, hiszen a cékla segítségével megelőzhető a gyűjtőerek falának megkeményedése. Káliumtartalma miatt növeli az állóképességet, cholin tartalma miatt pedig tisztítja a májat, serkentően hat a vesére, a húgyhólyagra, és a mirigyrendszerre is.

Jó hatással van az emésztésre: magas rosttartalma miatt segít megelőzni a székrekedést, és más különböző gyomorpanaszokat.

Csökkenti a koleszterinszintet: nagy hatóerővel csökkenti a rossz koleszterinszintet, és növeli a jó koleszterint.Csökkenti a fáradtságot: nitrát tartalma miatt segítségünkre lehet abban, hogy energiával töltse fel a szervezetet. Krónikus vagy őszi fáradtság esetén ajánlott egy-két hónapig rendszeresen céklát vagy céklalevet fogyasztani.

Természetes vizelethajtó: ha rendszeresen fogyasztunk céklát, megszabadulhatunk a fölösleges méreganyagtól, és a vízvisszatartás problémájától. Nagy hatóerővel tisztítja meg a szervezetet.

Csökkenti a vérnyomást: ajánlott azoknak is, akik magas vérnyomással küzdenek. Megvéd a különböző szív-és érrendszeri betegségek kialakulásától.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés