Kezdőlap AKTUÁLIS Meggyalázták Benkő László sírját

Meggyalázták Benkő László sírját

Benkő László fia meglepődve vette észre, hogy az apja sírját az elmúlt napokban többször is meggyalázták.

 

Benkő László, az Omega alapító billentyűse, 2020. november 18-án hunyt el, ám sírhelye továbbra is sok ember számára fontos emlék. Az énekes fia, Benkő Balázs, és özvegye rendszeresen gondoskodnak az énekes nyughelyéről, hogy mindig méltó állapotban legyen. Azonban most olyan kellemetlen tapasztalatok érték őket, amiket korábban sosem tapasztaltak. Balázs úgy véli, hogy nem csak rájuk van hatással ez a probléma.

A család Mindenszentek miatt sűrűbben látogatja az Omega alapítójának sírját a Farkasréti temetőben. Az elmúlt napokban Benkő Balázs felháborodva szembesült egy problémával, amely szerinte nem csak őket érinti.

Korábban is számos alkalommal vádolták meg őket azzal, hogy nem gondozzák rendesen apjuk sírját. Ismeretlen emberek lefényképezték a sírt, sőt, különböző szerkesztőségekhez is bejelentéseket tettek azzal, hogy rendezetlen és elhanyagolt az édesapjuk nyughelye. Mindeközben éppen az új sírkő készülésének idején jártak.Benkő Balázs rendszeresen látogatja a temetőt, és most, Mindenszentek alkalmából is két alkalommal volt ott. A szomorú tapasztalat azonban az volt, hogy az első alkalommal lerablották az elhunyt édesapja sírjáról egy barna krizantémot. Ezt követően a második alkalommal is ugyanezen virágot lopták el.

Benkő Balázs a történtek hatására úgy érzi, hogy az édesapja, akit korábban milliók rajongtak, most nem kapja meg a méltó tiszteletet. Meggyőződése, hogy ilyen esetekkel már egy általános problémával néznek szembe. Úgy véli, hogy egy mocskos és undorító üzletről van szó, amelyben a lopott virágokat másutt adják el. Az énekes fia ezen történések miatt mélységesen értetlenül és elkeseredetten áll a történtek előtt.

loading...