Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Ma már gyógyult és iskolába jár a rákkal küzdő kisfiú, akinek a...

Ma már gyógyult és iskolába jár a rákkal küzdő kisfiú, akinek a fotója futótűzként terjedt el a világban

Hirdetés

Kaitlin Burge, egy rákkal küzdő kisfiú édesanyja, aki két évvel ezelőtt egy fotót posztolt arról, ahogyan nővére támogatja kisöccsét a kemoterápia során.

 

Hirdetés

 

A kisfiú, Beckett nagy küzdelem árán, de legyőzte a leukémiát, így ma már jól van, és iskolába jár.

Beckettet akut limfoid leukémiával diagnosztizálták 2018-ban, így a két éves kisfiú életét attól kezdve beárnyékolta a betegség.

A négy éves Aubrey kénytelen volt végignézni, ahogy testvére küzd a rákkal.

A helyzet az egész család számára rendkívül nehéz volt, de nem adták fel a reményt, egymásra támaszkodtak.A testvérpár nagyon közel állt mindig egymáshoz, ezért Aubrey nagyon nehezen viselte az öccse nélkül töltött 35 napot.

“Láttam, ahogy az egyetlen fiam a legkeményebb dolgokon megy keresztül, mégis mosolyog. Láttam, ahogyan az én drága Aubreym is nehezen éli meg ezt az időszakot, és közben önállóvá vált. Látta a testvérét, a legjobb barátját olyan állapotban, ahogyan azt egy testvérnek, barátnak sosem kellene látni.”- írta az édesanya a megpróbáltatásokról.Két év küzdelem után a kisfiú megnyerte a harcot a rákkal szemben.

“Nagyon jól érzi magát, végzett a kezelésekkel, és visszament az iskolába is. Most első osztályos.”- mondta az anyuka kisfia jelenlegi állapotáról.

A két testvér köteléke pedig erősebb, mint valaha.

https://www.tudasfaja.com/

 

Hirdetés
loading...