Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Legmegrázóbb vallomások a modell szakmából! Ezeket eddig még nem hozták nyilvánosságra!

Legmegrázóbb vallomások a modell szakmából! Ezeket eddig még nem hozták nyilvánosságra!

Hirdetés

Az imádni valóan gyönyörű modellek életét sokan irigylik, azonban azt már kevesen tudják, hogy a csillogó-villogó életforma mögött mennyi keserűség, és gyötrelem húzódik.

Néhány közismert modell vállalva a kockázatot, beszámolt egy-két kulisszatitokról, amely eddig nem volt nyilvános a nagyközönség számára.

Hirdetés

A színfalak mögött bizony olyan “szörnyűségek” zajlanak, amit eddig talán elképzelni sem tudtunk volna. Cara Delevigne az egyik legismertebb modell a világon, elmondása szerint hihetetlen nehéz, és furcsa a modell élet.

“Szörnyű, hogy egy olyan világban élünk, ahol bármelyik percben számíthatsz arra, hogy valaki a szemedbe mondja, hogy meghíztál, és most azonnal le kell fogynod. Ha nem felelsz meg az elvárásoknak, akkor vállalnod kell az elvárásokat, hogy elveszítheted a munkádat”-mondja Cara Delevigne.
Rengeteg idegességgel, a fizikai és szellemi határok feszegetésével, sok nemalvással, és rengeteg koplalással jár ez a szakma. A megfeszített munka-és élettempó következtében Caránál egy nagyon súlyos bőrbetegség alakult ki, melyet csak több réteg sminkkel tudtak eltakarni.

Azonban ezt is vállalnia kellett ahhoz, hogy a pályán maradhasson. “A környezetem nagyon távolságtartó lett, mindenki attól félt, hogy elkapja a bőrbetegséget. A sminkesek, fodrászok is végig kesztyűt hordtak, amikor velem kellett foglalkozzanak, rettegtek, hogy elkapják. Annyira kikészültem ettől az egésztől, hogy folyton csak sírtam”-mondta Cara.
Cara bevallása szerint a legnehezebb az volt, amikor félig meztelenül, vagy erotikusabb pózokban kellett egy-egy fotóra beálljon. “Nagyon rosszul viseltem, valósággal szenvedtem a tudattól, hogy meztelen vagyok, de kezdőként mindent be kellett vállalni, mert különben elveszítettem volna a munkát”-mondta a modell.

Légy a lehető legsoványabb!

A modell szakma egyik titka a soványság. Ha nem vagy eléggé sovány, akkor rövid időn belül elveszítheted az állásod. Kylie Cabot mindössze 19 éves, de tudja, hogy mekkora kockázattal jár, ha akár 1 kg-val is több az ideális testsúlynál. “Tudtam, hogy naponta 500 kalóriát ehetek meg maximum, éppen ezért, ha úgy éreztem, hogy ennél többet ettem, hánytattam magam. A vízfogyasztást is korlátoznom kellett!-mondta Kylie.

Sok modell nem menstruál!

“Franciaországban voltam egy divatbemutatón, a backstageben beszélgettem néhány lánnyal, és derült ki, hogy a rendszertelen életnek, a stressznek, és a nem megfelelő táplálkozásnak köszönhetően ők is azzal a problémával szembesültek akárcsak én, már közel egy éve nem jött meg a menstruációjuk”-mondta Ali Michael manöken.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés