Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI INTIMITÁS Lefeküdtem egy nős férfivel – Ezt üzenem most minden nőtársamnak!

Lefeküdtem egy nős férfivel – Ezt üzenem most minden nőtársamnak!

Hogy miért megy bele egy nő egy nős férfivel való kapcsolatba? Őszintén, az esetek 99%-ban nem a gonoszság és a férfi úgymond lenyúlása a cél. Leggyakrabban az adott nő érzékeny, intelligens, semmilyen rossz szándék nem vezérli, egyszerűen csak szerelembe esik.

Később koppan csak egy nagyot, hogy mindvégig manipuláció áldozata volt. Az ilyen férfiak ugyanis nagyon ügyesen képesek a bűvkörükbe csalni bárkit, legyen az egyedülálló vagy foglalt.

Hogy milyen az ilyen férfi?

Első ránézésre elbűvölő, barátságos és ártalmatlan. Egyszerű beszélgetést kezdeményez, amibe akár a családját, a feleségét is beleszőheti. Az ilyen beszélgetések a munkahelyen vagy bármely hétköznapi környezetben előfordulhatnak.

Azok a férfiak, akik sorozatosan megcsalják a nejüket előkészítik a terepet. Bókokkal halmozzák el a kiszemeltjüket és biztosítják őt, hogy rájuk bármikor számíthat, akár még ajándékot is adnak neki. Módot találnak rá, hogy megszerezzék célpontjuk telefonszámát vagy egy közösségi oldalon keresnek rá, hogy kommunikálhassanak.

Arra is hajlamosak, hogy más nőkkel való kapcsolatukat megosszák a jelenlegi kiszemelttel és ezt úgy adják elő, mint egy teljesen természetes viselkedést.

Elkezdhetik mesélni, hogy mennyire nyomorult a házasságuk, panaszkodnak a nejükre és már azt a témát is feszegetik, hogy jobb lenne elválni. A szex minősége is szóba kerülhet, amelyben a nőt leminősítik és a vonzalom hiányát is szóba hozzák.

Nagyon jól kezelik a hazugságot

Egy kifejezetten ütős taktika az ilyen férfiaknál, hogy hazudnak a jelen szituációjukról. A leggyakoribb hazugság, hogy külön helyiségben alszanak a nejüktől, a kanapén töltenek minden estét és csak bizonyos ok miatt élnek még otthon, ami általában a gyerek szokott lenni.

Az esetek döntő többségben ezek nem igazak, továbbra is a feleséggel egy ágyban alszanak és szexuálisan lehet, hogy nagyon is aktívak.

Sajnos azok a nők, akik ilyen férfi hálójába keverednek, kezdenek belé habarodni és észre sem veszik, hogy mennyi hazugságot bevesznek kanyar nélkül.

Az ilyen férfiak csalók, manipulátorok és még féltékenyek is áldozatukra. Lehet, hogy több szeretőjük is van, mégis elvárják, hogy hű legyél hozzájuk. Nem akarják, hogy rajtuk kívül mással is találkozz. Furán hangzik, de oly sok nő behódol ennek.

Egy ilyen bonyolult kapcsolatban találni magad, amiből úgy fest, hogy nincs kiút, egyáltalán nem normális. A nős férfiakkal folytatott kaland nagyon gyorsan vált szenvedélyből szorongássá és szinte soha nem éri meg a szenvedést.

Az ilyen férfiak soha nem szándékoznak valóban elhagyni a feleségüket, amit igazán akarnak, az minden egyszerre. Hogy ennek ki látja kárát, az már nem érdekli őket.

tudasfaja.com

loading...