Kezdőlap EGÉSZSÉG Keverj össze mézet egy kevés szódabikarbónával. Nézd meg, milyen csodálatos hatása van!

Keverj össze mézet egy kevés szódabikarbónával. Nézd meg, milyen csodálatos hatása van!

Hirdetés

Bizonyos elméletek szerint a rákos sejtek sokkal jobban fejlődnek, ha a szervezetet cukorral tápláljuk. A túlzott cukros élelmiszerek pedig a tudomány mai állása szerint rákos betegségek kialakulását eredményezhetik, hiszen gyulladásos folyamatokat hoznak létre a szervezetben.

Ha a rákos sejtek kialakultak, akkor folyamatos glükóz utánpótlásra van szükségük a vérből, hogy energiához jussanak. A méz és szódabikarbóna keveréke lehet az egyik legjobb megoldás a rákos sejtek elpusztítása érdekében. A szódabikarbóna elpusztítja a rákos sejteket, és helyreállítja a szervezet pH-értékét. Eközben pedig semlegesíti a cukor káros hatását.

Hirdetés

Az alábbi kúrát mindenképp érdemes kipróbálni egészségünk érdekében.

Hozzávalók:

  • méz vagy juharszirup
  • szódabikarbóna

Alkalmazás:

Keverjünk el egy evőkanál mézet (vagy juharszirupot), és egy teáskanál szódabikarbónát. Vagy nagyobb mennyiséghez 4 evőkanál mézet, 4 teáskanál szódabikarbónával. Ez a mennyiség egy egész hétre elegendő. Miután összekevertük, főzzük alacsony lángon 5-10 percig. Tároljuk hűvös helyen, de ne a hűtőszekrényben.
Naponta háromszor 1-1 teáskanállal fogyasszunk a keverékből étkezés előtt egy fél órával, maximum egy hónapon keresztül. A kúra ideje alatt étkezzünk egészségesebben, mellőzzük a cukros ételeket, a fehér lisztet, és a húst is.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés