Kezdőlap KIKAPCSOLÓDÁS Képes fejtörő – Szerinted ki a beteg férfi felesége?

Képes fejtörő – Szerinted ki a beteg férfi felesége?

A logikai képességeinket a legjobban gyakorlással tudjuk fejleszteni. Nagyon fontos, hogy megfelelő figyelmet szenteljünk mindennek, amivel foglalkozunk, legyen szó bármilyen nemű problémáról. A fejtörők ebben igazán nagy segítségünkre ehetnek. 

Ha legalább napi 15 percet töltesz valamilyen rejtvénynek a megoldásával, azzal sokat teszel az agyi működésed fejlesztéséért.

Adott egy probléma

Nézd meg a fenti képet figyelmesen. Minden egyes részletet vizsgálj meg, ne hagyd, hogy bármi is elkerülje a figyelmedet. Annyit elárulunk, hogy az a tényező, amely a megoldáshoz szükséges, a képen van, tehát rendelkezésedre áll. A kérdés az, hogy megtalálod-e?

Szerinted a két nő közül melyik a képen látható beteg férfi felesége? Nem kell sietned, van időd. Ne hamarkodd el a választ.

Van ötleted?

Mit veszel alapul a döntésedhez?

A saját érzelmeid most nem befolyásolhatják a választásodat.

Készen vagy? Biztos vagy a válaszodban?

Akkor lássuk a megoldást!

*

*

*

A helyes válasz

A beteg férfi felesége a jobb oldali, zöld ruhás hölgy.

Először is nagyon szenved, amit a papírzsebkendők is jeleznek, amit a kezében szorongat. Sír és aggódik a férje miatt. Persze erre nem lehet 100%-osan alapozni, de egy tényezőre mindenképpen.

A zöld pólós nő kezén jegygyűrű van, ami pontot tesz az ‘i’-re.

Sikerült jól megválaszolni a fejtörőt? Képes vagy egy feladványban minden fontos részletet felismerni? Ha igen, akkor gratulálunk. Ha nem, akkor se csüggedj, fejleszd magad folyamatosan.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...