Kezdőlap AKTUÁLIS Jön a vénasszonyok nyara! Fantasztikus idő lesz! Mutatjuk mikor,hány fok lesz!

Jön a vénasszonyok nyara! Fantasztikus idő lesz! Mutatjuk mikor,hány fok lesz!

Jövőhéten itt a vénasszonyok nyara, ami mindig szeptember végére, október elejére várható. Szóval nem kell még gumicsizmát vásárolni!

 

Vasárnap többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, legfeljebb keleten délutántól kezd vékonyodni a felhőtakaró. Szórványosan alakul ki eső, zápor. Mérsékelt lesz az északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13, 19 fok között várható.

Hétfőn tovább vékonyodik, csökken a felhőzet, pár órára kisüt a nap. Nyugaton számíthatunk tartósan felhős időre és ott elszórtan kisebb eső, zápor kialakul. Megélénkül az északkeleti szél. 17, 23 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Kedden nyugaton, délnyugaton még mindig gyakrabban lesz erősen felhős az ég, de csak gyenge eső fordulhat elő. Másutt a több órás napsütést gomolyfelhők zavarják, csapadék nem várható. Mérsékelt lesz az északkeleti szél. Kora délután 19, 24 fok várható.

Szerdán a sok napsütés hatására gyorsan melegszik a levegő, csapadék nem várható. Az északkeleti szél mérsékelt lesz. 20, 25 fokra melegszik a levegő.

Csütörtökön a napsütést kevés felhő zavarja, csapadék nem várható. Mérsékelt lesz az északi szél. 20, 25 fokra számíthatunk.-írja az idojaras.hu

loading...