Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Jól bevált recept, ami elégeti a zsírt a hasról, a csípőről és...

Jól bevált recept, ami elégeti a zsírt a hasról, a csípőről és a combokról pár nap alatt!

Bár biztos nagyon sok zsírégető csodaszerről hallottál már, amelyek többsége csak csalódást okozott, erre a receptre mégis vess egy pillantást! Bárhol legyen rajtad felesleg, a hasadon, a csípődön vagy a combodon, ez a recept közvetlenül az anyagcserére hat, amely egyidejűleg szabadít meg a fölösleges zsírtól pár nap alatt!

 

Ez a recept nem más,mint a gyömbér víz!

Egy nagyobb gyömbér gyökeret vágj fel vékony szeletekre és tegyél fel 1-1,5 liter vizet forrni. Hagyd, hogy ebben főjenek a gyömbér szeletek 15 percig, kis lángon. Végül hűtsd le, szűrd át a folyadékot.

Minden nap készítsd el ezt a mennyiséget, amelyet a nap folyamán igyál meg! Vidd magaddal bárhová, ahová mész és mindig friss gyömbér vizet igyál!

Ha rendszeresen fogyasztod ezt az italt nem csak a túlsúlytól szabadulhatsz meg, hanem más egészségügyi előnyöket is tapasztalhatsz!

1. Koleszterinszint

Erős hatást gyakorol a koleszterinszintre, ami az elhízással kapcsolatos betegségekhez vezet. Ide tartozhat a szívbetegség és a rák is. Véralvadásgátló hatása is van, valamint hatással van a vérnyomásra is.

2. Gyulladáscsökkentő

Bármilyen gyulladás is legyen a szervezetben, ezzel a vízzel megszabadulhatunk tőle!

3. Erős antioxidáns

Egy nagyon gazdag antioxidáns, ami segít megszabadulni a vegyi anyagoktól, véd a szabad gyökök ellen, amelyek súlyosan károsítják az egészséges sejteket és komoly egészségügyi problémákhoz is vezethetnek, mint a rák.4. Véd a rák ellen

Mivel a fent leírtak alapján gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatása is van, így a rákkal szemben az egyik legtermészetesebb gyógymódnak bizonyult. Ez derült ki legalább is a “British Journal of Nutrition” írásából.

Szerző: tudasfaja.com

loading...